На автомобилното изложение в Шанхай през април месец 2023 година,

...
На автомобилното изложение в Шанхай през април месец 2023 година,
Коментари Харесай

Вижте колко струва у нас най-луксозният електрически Mercedes

На автомобилното ревю в Шанхай през април месец 2023 година, дебютира серийният SUV EQS 680 - най-мощната, първокласна и скъпа версия на EQS SUV, който ще стане част от гамата на Mercedes-Maybach.

Външността се отличава с двуцветната каросерия и емблеми Maybach на задните колони. Въпреки че образните промени са относително дребни, по-големите разлики са фокусирани върху мощността и динамичните характерности на транспортното средство. Електрическият силов тракт на Mercedes-Maybach EQS 680 развива впечатляваща мощ от 658 конски сили, спрямо 544 конски сили при общоприетата версия на EQS SUV. Този електрически вид бързо доближава до 100 километра в час, ускорявайки се за 4.4 секунди, което е усъвършенстване по отношение на 4.6 секунди за стандартния EQS SUV. Eдно зареждане на батерията е задоволително за 600 километра пробег.

 Ето какъв брой коства у нас най-луксозният електрически Mercedes (БГ ЦЕНИ) - 2

Обърнато е обаче повече внимание на интериорния дизайн. Тук са планувани и довършителни работи с висококачествена кожа, и дървен фурнир, както и друго амбиентно осветяване, състоящо се от 253 светодиода - 64 нюанса и самостоятелно ръководство.

Задните седалки са обособени, всяка регулируема във всички вероятни направления и оборудвана с отопление (включително региона на врата и раменете), вентилация и масаж. Предлагат се като алтернатива 11.6-инчови екрани за пасажерите на втория ред и вграден мини ледник за бутилки.

 Ето какъв брой коства у нас най-луксозният електрически Mercedes (БГ ЦЕНИ) - 3

За да се обезпечи повече комфорт за пасажерите, задните седалки са преместени обратно спрямо елементарния EQS SUV, жертвайки потенциала на багажника: Този на Maybach има размер от 440 литра против 645 за общоприетия EQS SUV. Налични са още екстри, като въздушно окачване, изцяло следено шаси (задните колела могат да се завъртят до 4.5 градуса) и аудиосистема Burmester с петнадесет високоговорителя.

От скоро моделът се предлага и на българския пазар, където най-евтината трансформация стартира от 368 400 лв. или с над 125 хиляди лв. повече от общоприетия модел. Тази цена може да бъде увеличена с над 72 хиляди лв. при прибавяне на Night Series опцията и прилежащите с нея екстри. Допълнително може да добавите бяла кожа на стойност 30 хиляди лв., както и двуцветната багра за 42 хиляди лв.. Ако разгледате конфигуратора може да откриете още варианти на стойност към 15 хиляди лв., които усилват общата сума до малко под 600 хиляди лв..
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР