На “Анфийлд” със задоволство наблюдават как РБ (Лайпциг) върви надолу

...
На “Анфийлд” със задоволство наблюдават как РБ (Лайпциг) върви надолу
Коментари Харесай

Ливърпул аплодира издънките на Лайпциг и се надява на още

На “Анфийлд” със удовлетворение следят по какъв начин Република България (Лайпциг) върви надолу в Бундеслигата и се надяват тимът даже да не се класира за евротурнирите. От това зависи каква сума Ливърпул ще заплати на германците за Наби Кейта през лятото. Тъмнокожият халф от дълго време беше спазарен за мърсисайдци, само че точната му цена ще бъде избрана според от мястото на Разенбалшпорт в крайното класиране.

Ако отборът на “Ред Бул” се класира за присъединяване в Шампионската лига, Ливърпул ще би трябвало да преведе 59 млн. паунда. При присъединяване в Лига Европа сумата пада на 52,75 млн. паунда, а при цялостен неуспех и некласиране за Европа към този момент става дума за 48 млн. паунда.

Три кръга преди края на сезона в Бундеслигата Лайпциг е шести с 47 точки. Седмият Айнтрахт (Франкфурт) има 46, а осми е Борусия (Мьонхенгладбах) е с 43 пункта.

Bring on the next one #DieRotenBullen pic.twitter.com/gxie5p8grE
— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) April 22, 2018
Ако обаче Байерн (Мюнхен) завоюва шампионата за Купата на Германия, седмият от шампионата също ще вземе виза за Лига Европа. На финала там баварците ще спорят с Айнтрахт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР