На Алисия определено не й върви в любовта. Чалга певицата

...
На Алисия определено не й върви в любовта. Чалга певицата
Коментари Харесай

Алисия пак заби млад и богат ерген

На Алисия несъмнено не й върви в любовта. Чалга певицата за следващ път претърпя плевел романс, след което е изоставена и самотна. А в описът й с мъже се прибавя още едно име на богат ерген.

От лятото на 2018 година Алисия върти обич с хубав ерген на име Симеон Филипов. Нещата бързо се задълбочават и тя все по-често преспива в къщата му в столичния квартал Бояна. Наскоро обаче двамата са се разделили, а певицата теши тъгата си с работа. Изпълнителката поема изключително доста участия, с цел да не мисли за следващата провалена връзка.

Има и друга версия за неочаквания й вкус за работа. Без постоянен мъж до себе си, който да я устоя, тя е принудена сама да се погрижи за охолния живот, на който е привикнала.

Последният й ухажор е още веднъж по-млад от нея и със забележително финансово състояне, а с алената си скъпарска кола притегля погледите на всеки светофар. "Не знам по какъв начин ги омайва, само че постоянно спи с хубави, млади и богати мъже. Пък дано не се лъжем, тя не е нищо изключително ", съскат нейни колежки от гилдията.

За по-дълъг интервал от време в леглото си е съумяла да вкара вратаря Николай Михайлов, милионерският правоприемник Георги Станоев-Бирмата и Валери Божинов, на който му роди първия правоприемник.

Половин година прекарва и със симпатичния Мони Филипов, само че все още наши източници рапортуваха, че двамата са скъсали и единствено времето ще покаже дали ще изгладят връзките си или всеки ще поема по нов път.

Източник: show.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР