На Алеята на славата в Холивуд вече блестят куп звезди,

...
На Алеята на славата в Холивуд вече блестят куп звезди,
Коментари Харесай

Посмъртно признание за Пол Уокър

На Алеята на славата в Холивуд към този момент блестят куп звезди, само че следващата година следва измежду тях да се наредят и още. Вече знаем кои са кандидатите за по този начин мечтаното от мнозина актьори отличие.
 Салма Хайек, Алеята на славата и звездата, която получи актрисата
Сбъдната фантазия на Салма Хайек

Доказа, че го може

Цели 24 са имената, които са включени в листата на номинираните. Това обаче не значи, че автоматизирано им е отредена звезда на Алеята. Всяка една от звездите ще би трябвало да предприеме дейности, с цел да получи премията, като се заплаща и такса.

Жури, формирано от актьори, които към този момент могат да се повалят, че са си заслужили оценката, всяка година избира кои да са новите номинирани, представители на другите жанрове в развлекателната промишленост.

През 2023 година по-специалното ще е, че посмъртно със звезди ще бъдат удостоени двама. Това са артистът Пол Уокър , който умира трагично в злополука преди 10 години, и певицата Джени Ривера . Тя също умира при случай - през 2012 година в самолетна злополука.
 Снимка 578319

Сред номинираните кино звезди са Джон Уотърс, Винс Вон, Ума Търман, Бил Пулман и Лудакрис .

Познатите ни от телевизонния екран Елън Помпео, Мартин Лорънс, Минди Калинг, Ралф Макио, Гарет Морис, Джон Фавро също са включени в листата.
 Даниел Крейг, звездата на Алеята на славата в Холивуд и по какъв начин беше почетен
Признанието, което Даниел Крейг получи от Холивуд

Джеймс Бонд заслужава респект

А при музикантите пък са упоменати имената на Марк Антъни, Jonas Brothers, Лени Кравиц, Чарли Уилсън, Блейк Шелтън и други, написа Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР