На аеродрума в гр. Жуковски край Москва започна програмата на

...
На аеродрума в гр. Жуковски край Москва започна програмата на
Коментари Харесай

Спиращо дъха заключително шоу на авиосалона МАКС-2015

На аеродрума в гр. Жуковски край Москва стартира програмата на заключителния ден на Международния авиокосмически салон МАКС-2015, оповестява RT. Международното ревю бе отрито във вторник, а за многочислените гости имаше наситена стратегия на земята и във въздуха. На ревюто бяха показани над 100 самолета и хеликоптера. Сред тях са хеликоптерите Ми-38 и новата трансформация на Ми-26, предопределени за работа в изискванията на Арктика. Зрителите ще видяха самолета Ил-76 - лаборатория за трениране на космонавти в изискванията на безтегловност, както и изстребителят от потомство 4++ МиГ-35.

В ревюто участваха повече от 150 задгранични компании и близо 600 съветски. За първи път свои експонати показват Турция и Обединените Арабски Емирства. В тирада на церемонията на откриването президентът Владимир Путин посочи, че в границите на форума ще бъдат подписани значими съглашения с задгранични сътрудници.

„ Независимо от настоящата интернационална политическа обстановка МАКС, както и преди, ще стане ефикасна площадка за експертно другарство, за развиване на индустриалната кооперация и намиране на нови сътрудници. Русия е отворена за градивно делово съдействие в аерокосмическата промишленост. Планираме интензивно да лансираме съветски пътнически и транспортни самолети на вътрешния и външния пазар. Ще набъбваме неповторимия галактически капацитет на страната. Ще укрепваме лидиращите си позиции в производството на военна авиационна техника “, съобщи съветският президент Владимир Путин при откриването на авиосалона.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР