на административната сграда, стана на малко село в Чухломски район,

...
на административната сграда, стана на малко село в Чухломски район,
Коментари Харесай

Изборен абсурд: Чистачка стана кмет, не може да работи с документи

на административната постройка, стана на малко село в Чухломски регион, макар че самата тя призна, че е единствено " механически " претендент. Тя изясни, че не знае по какъв начин да работи с документи и не знае какви са отговорностите на ръководителя на обитаемото място, оповестява РИА Новости.
Всеки претендент, който завоюва изборите, би трябвало да одобри мандата или да се откаже от него, съобщи пред РИА Новости секретарят на ЦИК Мая Гришина, разяснявайки изявления, че чистачка е спечелила изборите за кмет в Костромска област.
 Съединени американски щати се опасяват от Иран, Китай и Русия поради изборите за нов президент Съединени американски щати се опасяват от Иран, Китай и Русия поради изборите за нов президент
Иран и Китай се стремят да сменят сегашната администрация на Съединени американски щати, водена от президента Доналд Тръмп, сподели американският консултант по нац...
„ Общото предписание, без значение на каква позиция претендентът заема, е, че той би трябвало да одобри мандата, всичко останало в този случай няма правно значение. Ако тя не одобри мандата, в този случай ще би трябвало да се проведат нови избори “, изясни Гришина, цитиранаот БГНЕС.
Тя разясни, че времето за приемане на мандата се контролира от локалното законодателство. Според нея спечелилият може да подаде оставка, само че би трябвало да има поради, че районните закони могат да съдържат наказания за това, в това число финансови, като възобновяване на разноските за осъществяване на избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР