На абсолютно прав и новоасфалтиран участък е станал жестокият сблъсък

...
На абсолютно прав и новоасфалтиран участък е станал жестокият сблъсък
Коментари Харесай

На абсолютно прав и новоасфалтиран участък е станала трагедията с двама загинали

На безусловно прав и новоасфалтиран сектор е станал жестокият конфликт край Пловдив, при който починаха двама души, а трети пострада доста съществено. Това откри екипът на Plovdiv24.bg , който сега е на мястото на злокобната злополука.

Беемвето и таксито са смачкани до неразбираемост. Двата автомобила бяха качени на пътна помощ преди минути и ще бъдат извозени най-вероятно да паркинга на КАТ.

Официално от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив:

Катастрофа с две жертви и тежко потърпевш е зародила нощес на основен път Пловдив - Хасково, оповестяват от ОД Министерство на вътрешните работи. В конфликта на към 4 км след изхода на Пловдив са взели участие три автомобила - БМВ със софийска регистрация, такси " Дачия " с кърджалийска регистрация и пловдивска КИА. 

Сигналът е получен на телефон 112 в 21.15 часа. От екип на незабавна помощ на място е установена гибелта на 31-годишния лидер на таксиметровия автомобил и пасажер с към момента неустановена идентичност. 

В тежко положение в болница е превозен 45-годишният водач на БМВ-то. Местопроизшествието е непокътнато от екипи на полицията. Поради влошената метеорологична конюнктура нощес огледът продължи тази заран. Предстои да бъдат изяснени аргументите и събитията, довели до пътния случай.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР