На 98 годишна възраст, в съня си, както винаги си

...
На 98 годишна възраст, в съня си, както винаги си
Коментари Харесай

Почина ексцентричната майка на Силвестър Сталоун

 На 98 годишна възраст, в съня си, както постоянно си е пожелавала, умря Джаки Сталоун, ексцентричната и екстравагантна майка на Силвестър Сталоун.

Тъжната вест оповестява синът й Франк посредством профила си в обществените мрежи, споделя списание " Семана “.

Братът на Силвестър Сталоун в трогателно известие в Инстаграм си взима " довиждане “ с една изключителна жена. Той загатва, че в никакъв случай не е била " елементарна майка “, в което се крие чара й.

Родена през 1921 година Джаки е жена, изпреварила времето си – свободна и с правила типични за феминизма, които през днешния ден са обикновено нещо, само че по нейното време са били надалеч от естественото схващане за света.

Тя е астролог и екстрасенс, създател на едно от първите женски придвижвания в битка за тъждество Gorgeous Ladies of Wrestling, което по-късно е ентусиазъм за сериала на Нетфликс “Glow ".

" Тази заран аз и моите братя загубихме майка си Джаки Сталоун. Тя беше невероятна жена, която изживяваше всеки ден, изпълнена със храброст. Отиде си в съня си, както постоянно го е желала. Трудно беше да не я харесваш: тя беше доста ексцентрична и екстравагантна.

Родена е на 29 ноември 1921 година във Вашингтон, претърпяла е сухия режим, депресията, Втората международна война. Бих приказвал часове с нея за 20-те, 30-те и 40-те години, беше жив урок по история. Предполагам, че в този момент ще удавя страстите си в сълзи и вино, само че когато познаваш някого от 70 години е доста мъчно и тежко. Тя има седем внуци и трима правнуци.

Брат ми, Силвестър Сталоун се грижеше за нея цялостен живот като за кралица. Никога повече няма да мога да й се обадя по телефона или да я накарам да ми крещи, че в никакъв случай не съм се оженил. Всички ние я обичаме и нейният дух ще е постоянно жив. Винаги ще ми липсваш, мамо! “, написа Франки Сталоун в известието си и получи безчет известия за поддръжка и съпричастност за загубата.

Самият Силвестър Сталоун е предпочел да изживее дискретно загубата и да не приказва обществено за това. Въпреки, че гибелта на матриарха на семейството е настъпила предишния понеделник, той е избрал мълчанието и уединението в фамилията, пробвайки се да преодолее загубата без поддръжката на многочислените си другари и поклонници.

Въпреки всичко, разбрали за трагичния миг, те го заливат със известия в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР