На 9-ти февруари от 10:00 часа в търговски комплекс Мания

...
На 9-ти февруари от 10:00 часа в търговски комплекс Мания
Коментари Харесай

Предстои юбилейното 20-то Международно изложение-договаряне „Пчеларство-Плевен 2023“

На 9-ти февруари от 10:00 часа в търговски комплекс " Мания тауър " в Плевен ще се състои откриването на следващото,юбилейно 20-то издание на Международно ревю – договаряне „ Пчеларство – Плевен 2023 “.

Тази година се чака към 105 български и задгранични компании да вземат присъединяване в ревюто, което обичайно се провежда от „ Партнерс Експо “ ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен, под патронажа на Министерството на земеделието, храните и горите, в съдействие с пчеларските организации в България и с дейното подпомагане на Областна администрация - Плевен.

Традиционно на ревюто, което ще продължи до 12-ти февруарище бъдат показани и обсъждани от сътрудници в сектора и гости, пчеларско съоръжение и инвентар, профилирани платформи, ремаркета и фургони, восъчни основи, ветеринарни препарати и лаборатории, лицензирани производители на майки и отводки, пчелни артикули и техни производи, профилирана литература.

В хода на Международно ревю – договаряне „ Пчеларство – Плевен 2023 “ ще бъдат извършени и семинари с присъединяване на одобрени лектори от разнообразни страни.

Един от акцентите ще бъде провеждането на Академия по пчеларство. Друга оригиналност е, че тази година в ревюто ще вземат участие и софтуерни компании които обезпечават опция за наблюдаване на пчелите от разстояние.

Съпътстващите прояви в програмата на „ Пчеларство – Плевен 2023 “ ще са: семинари, лекции, кръгла маса, Фестивал на меда, Конкурс „ Най-проспериращ млад пчелар за 2022 година ”, Детска тематична галерия: " Пчеларството - екология и изобилие, пчелният мед - здраве и дългоденствие ".

Най-новото в програмата е провеждането на Фотоконкурс на пчеларска тема.

Подробностите по отношение на 20-то Международно ревю – договаряне „ Пчеларство – Плевен 2023 “ бяха показани на среща с публицисти в постройката на Областна администрация - Плевен, в която участваха: Лъчезар Табаков – шеф на „ Партнерс Експо “, доцент Юлиян Станчев - ръководител на Областния пчеларски съюз в Плевен и Румен Балински, също от Областния пчеларски съюз в Плевен. Домакин на срещата беше регионалният шеф на Плевен Иван Петков.

Закриването на 20-то Международно ревю " Пчеларство - Плевен 2023 " ще бъде на 12 февруари - неделя, когато на специфична церемонияще бъдат връчени награди на фирми-участници в разнообразни категории, както и наградиза фотоси и рисунки в двата тематични креативен състезанието.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР