На 9 години той играе в малка детска школа от

...
На 9 години той играе в малка детска школа от
Коментари Харесай

Сравниха български футболен талант с Кайзер Франц

На 9 години той играе в дребна детска школа от Русе. На 10 е във футболната академия на ФК Аугсбург. На 11 към този момент е с трансфер в 1860 Мюнхен. Академията на " лъвовете " е измежду петте най-хубави в Германия, а на интернационално равнище е непроменяемо в Топ 30 на планетата.

Родения през 2007 година Алберт Синабов ангажира вниманието на немските футболни спецове със забележителна лекост. Особено му оказва помощ за това вроденото " наличие " на терена, когато има топката. Един от треньорите при бяло-сините от Мюнхен е толкоз впечатлен от изявите на надарения състезател, че го съпоставя намерено с великия Франц Бекенбауер.

Така му излиза название с името на огромната легенда.

Алберт е с богата палитра от впечатляващи характерности, чиито тъкмо следене и записване имат грижата от треньорския щаб. Взрив, атлетика и работа с двата крайници му дават преимущество пред противниковата врата. Умението му да предугажда събитията към коженото кълбо, огромните механически качества, както и 360-градусовият взор са благоприятни условия, които му оказват помощ при вземането на интелигентни и изобретателни решения.

Висока продуктивност, лидерски качества, неотстъпчивост и доста други - може още и още да се изброява за какво Алберт е измежду най-обещаващите млади футболисти.

Извън терена той е известен със своята лъчезарност, необятна усмивка, подготвен постоянно за смешки и забавление. Бъдещи провокации за гений от сходен диаметър ще има сигурно, само че по-важното е да съумее във времето изцяло да разгърне своя несъмнено огромен капацитет.
 Аякс изпрати покана за един от огромните гении на Ботев (Пловдив)
Аякс изпрати покана за един от огромните гении на Ботев (Пловдив)

Един от най-големите гении на България е в полезрението и на тимовете на Манчестър Юнайтед и Интер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР