На 9 август командването на Източния театър на НОАК обяви,

...
На 9 август командването на Източния театър на НОАК обяви,
Коментари Харесай

Блокадата на Тайван става реалност

На 9 август командването на Източния спектакъл на НОАК разгласи, че невижданите военни маневри към Тайван ще продължат. Целта им е да се приготвят за интервенции за „ взаимна защита и обсада “ на острова от разнообразни типове въоръжени сили.

Вестникът SCMP от Хонконг осведоми обществеността за това, потвърждавайки, че обкръжаването и блокадата на Тайван се трансформират в действителност.

Изданието отбелязва, че известието е направено единствено няколко часа, откакто президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи, че не го е грижа за засиления напън върху самоуправляващия се остров от Китай.

Китайските военни не прецизират по кое време ще приключат взаимните учения на флота и авиацията със стрелби. В същото време Администрацията за морска сигурност на КНР също издаде навигационно предизвестие, ограничаващо влизането във водите на остров Нансан (град Чжанцзян в провинция Гуандонг) в Южнокитайско море от 8:00 до 18:00 часа за три дни.

" Притеснява ме, че там се движат доста (корабите и самолетите на НОАК – бел. ред.). Но не мисля, че ще създадат нещо друго ", сподели Байдън.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР