На 85 години Джейн Фонда има нов филм (80 за

...
На 85 години Джейн Фонда има нов филм (80 за
Коментари Харесай

Джейн Фонда, сподели защо тренировките имат значение: Трябва да можеш да правиш любов

На 85 години Джейн Фонда има нов филм ( " 80 за Брейди ", с присъединяване на Сали Фийлд, Лили Томлин и Рита Морено), а откакто беше диагностицирана с неходжкинов лимфом през септември, неотдавна разгласи, че ракът ѝ е в ремисия.

„ Спечелих “, пошегува се Фонда за последното, при откриването на Move Studio на H&M Williamsburg в Ню Йорк в сряда вечер, под аплодисментите на тълпата.

В рамките на събитието актрисата, известна с любовта си към тренировките, разкри че не постоянно е обичала да се поти. „ Не знаех, че е значимо да се направи, до момента в който не навърших 30 години. ”, сподели Фонда пред пресата.
                             

„ Едва в края на 30-те или началото на 40-те започнах да ставам дейна, и преди този момент бях дейна, само че животът ми не не беше толкоз добър, колкото когато започнах да се движа. “

Освен че забелязала, че формата на нейното тяло се трансформирала, когато почнала да тренира, Фонда също усетила, че настроението ѝ се усъвършенства.

„ Аз произлизам от дълга родствена линия от в действителност депресирани хора и най-хубавият метод за битка с депресията е да продължаваме да се движим “, сподели тя.



„ Трябва да останеш мощен “, сподели тя. „ Имам внук на 3 години и към момента мога да го подвигам. ” - разкри още тя.

Фонда добави: „ Трябва да можеш да правиш обич. Не помня доста за това, само че помня ли, че човек има потребност от еластичност! “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР