На 8 март Edna.bg става на 10 години и по

...
На 8 март Edna.bg става на 10 години и по
Коментари Харесай

Edna на 10: най-доброто от Симеон Колев

На 8 март Edna.bg става на 10 години и по този мотив взехме решение да ви напомним някои от най-четените и запаметяващи се публикации на нашите създатели, които и през днешния ден обичаме да си припомняме и препрочитаме!

Вероятно познавате гласа му от ефира на БГ Радио, само че за екипа ни Симеон Колев е един от първите създатели на Edna.bg и текстовете му вълнуват, разсмиват и предизвикат още от далечната 2012 година.

За себе си той споделя:

„ Роден съм през 1977. В София. Обичам да карам колело, да чета исторически книги. Често пъти се придвижвам с градския превоз. Правя го поради природата, както и тъй като спекулирам със служебния бензин. Обичам Америка, Благоевград, непредвидените дарове, ЦСКА, Питсбърг, самолетите, летищата, хубавите книжарници, кетчуп, хубавите изявленията, които дават умни хора, колекционерски играчки, списания и книги, които те предизвикат да ги цитираш, басейните с минерална вода, обичам като ми хвалят децата, като хвалят мен, домашната храна, хората, на които мога да разгадавам... “

По мотив 10-ия рожден ден на Edna.bg взехме решение да съберем 10 от най-любимите ви и четени текстове на Симеон Колев през годините му като наш създател. Насладете им се!

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️​​​​​​​

✒️​​​​​​​

✒️​​​​​​​

✒️​​​​​​​

✒️​​​​​​​ ​​​​​​​

 Една на 10 Edna.bg

Продължавай да следиш Edna.bg, с цел да видиш и какви страхотни награди можеш да спечелиш този месец с обичайна ни игра по случай нашия рожден ден.

И с цел да не забравяш да се връщаш в уеб страницата, където през целия месец те чакат изненади, този март можеш да свалиш уолпейпър за десктоп със специфичната празнична визия на Edna в няколко размера :,,,.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР