На 8 март Анелия изнесе концерт в Турция и си

...
На 8 март Анелия изнесе концерт в Турция и си
Коментари Харесай

Анелия скочи на Коко Динев: Забраних му да...

На 8 март Анелия изнесе концерт в Турция и си потегли от там с два наградата – за Най-харесвана певица в Турция и за Най-слушана ария в Турция – Дай ми още. Официални посетители на събитието бяха кметът на Чорлу и Генерелният консул на България в Одрин.

Певицата споделя, че са я посрещнали като същинска интернационална звезда, а залата е била претъпкана. „ Всички знаеха моите песни и пееха дружно с мен. Страшно съм поласкана, че Дай ми още е толкоз известна ария в Турция. Мои другари ми споделиха, че постоянно звучи по радиостанции и в нощните клубове там “, споделя Анелия.

В изявление за в. Шоу певицата удостоверява, че Ивон е добра ученичка и проблеми във възпитанието ѝ на този стадий не среща. „ Виждам, че умее да преценя обстановки и да не реагира свръх прочувствено. Балансирана е, даже на момента прекомерно сдържана. Имам ѝ цялостно доверие “, призна още топ певицата.

На въпроса до каква степен бащата на Ивон - Коко Динев, взе участие при вземането на значими решения, свързани с девойката и дали главната му функционалност в развъждането ѝ му е да бъде банкомат, Анелия разкрива, че даже му е забранила да надскача бюджета, с който тя е определила той да дава на детето. „ С Коко сме виновни родители и когато става дума за значими решения, постоянно се допитваме едни до други “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР