На 76 г. почина легендата на българското кино Стефан Данаилов.

...
На 76 г. почина легендата на българското кино Стефан Данаилов.
Коментари Харесай

Почина Стефан Данаилов

На 76 година умря легендата на българското кино Стефан Данаилов. От месец той беше в интензивното поделение на Военномедицинска академия, където беше подложен в медикаментозна кома и на командно дишане.


Стефан Данаилов е притежател на голям брой интернационалните оценки, награди " Аскеер " и ордени " Стара планина " и " Златен век ". Преподавател по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Бивш министър на културата и народен представител от левицата. Ще го запомним с доста функции в киното, театъра и малкия екран.

Стефан Данаилов: Животът тече и минава бързо, въпросът е да има някакво наличие в живота ти, това е доста значимо. И когато се наложи да се укротя и да седна тук самичък, в размишления, открих, че моят живот е минал пълноценно, бил съм благополучен, тъй като за един артист най-тъжното е, когато няма работа.Близки и другари споделят - А бе, ти знаеш ли какъв брой си обичан!?Ауу. Ти знаеш ли, че имаш страшни очи! - Да.Това си остана една фраза от кино лентата, само че в никакъв случай не съм я употребявал в персоналния живот.Никога не търча по дами. Винаги ги оставям те да тичат по мен.За разлъка желая да си кажа - аз имам вяра в България, имам вяра в това, че българския спектакъл го има и ще го има.Винаги безпределно доста съм ви обичал. Аз съм си обичал публиката. И по тази причина съм получил доста любов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР