На 74-годишна възраст Жерар Депардийо отново блесна с изпълнението си

...
На 74-годишна възраст Жерар Депардийо отново блесна с изпълнението си
Коментари Харесай

Депардийо: Оставам си руснак, но войната е безумие

На 74-годишна възраст Жерар Депардийо още веднъж блесна с осъществяването си в най-новия си филм „ Вкусът на дребните неща “. В него той играе звезден готвач, който губи усета към живота. По мотив кино лентата Депардийо даде изявление за немския вестник „ Аугсбургер Алгемайне “, в което приказва и за отношението си към войната в Украйна.

Актьорът се трансформира в международна кино легенда още от кино лентата " Сирано дьо Бержерак ", по-късно и като големия гал Обеликс, само че внезапно загуби благосклонностите на международната общност през 2013 година, когато одобри съветско поданство и от този момент постоянно показва другарството си с Путин. През март 2022 година Депардийо обвин обаче Путин в " безумни и неприемливи ексцесии " по отношение на нахлуването в Украйна.

По този мотив публицистите го питат и за отношението му към Русия към днешна дата, една година след нападението над Украйна.

„ За мен нищо не се е трансформирало. Аз към момента съм руснак. Обичам съветската просвета. Ако обичам дадена страна, то постоянно е поради нейната просвета. Но избирам да заобикалям да приказвам по тематиката, тъй като никой не е в положение да каже нещо в действителност рационално по въпроса! Никой! “, отсича обаче артистът. И прибавя, че войната постоянно е „ безумство “.

Той прецизира също по този начин, че на 74 години това, което го прави по едно и също време благополучен и трагичен, с аименно дейностите на хората.

„ Оглеждам се, уча ги, хората ме очароват доста повече от това, което виждате по малкия екран или чувате от политиците. Също по този начин съм се интересувам от историята и постоянно се чудя да вземем за пример по какъв начин хората се оправят с нечовешките неща в живота, с всички войни и нашествия... Не мога да осъждам. Но допускам, че това е част от лудостта на човешките същества. “

Новият филм с него излиза на огромен екран на 9 фавруари.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР