На 7 септември 2020 г. от 19:00 часа по БНТ

...
На 7 септември 2020 г. от 19:00 часа по БНТ
Коментари Харесай

Последният печели тръгва от 7 септември по БНТ1 - slava.bg

На 7 септември 2020 година от 19:00 часа по Българска национална телевизия ще бъде премиерата на новото забавно-познавателно, фамилно куиз шоу в българския ефир – „ Последният печели “. Концепцията не е лицензна, а е основана особено за ефира на малкия екран.

„ Ако човек се пробва да вижда хубавите неща и да се старае да прави живота подобен, какъвто желае да бъде, мисля, че е постигнал най-голямата победа в живота си! “, споделя водещият Орлин Горанов. Във всяко издание на „ Последният печели “ вземат участие четирима играчи.

Предаването се състои от три кръга, в които участниците ще би трябвало да дават отговор на въпроси от разнообразни сфери на познанието. Всеки от въпросите е с друга точкова стойност. След края на съответния кръг отпада по един участник, а спечелилият печели правото да се състезава и в идващия епизод и играе, до момента в който някой различен не успее да го победи.

„ Последният печели “ е формат, чужд до момента на българските фенове. Ако мислите, че със познания ще успехите всеки противник, запишете се за присъединяване на уеб страницата на Българска национална телевизия - https://bit.ly/2YI60Tr. Водещ на шоуто ще е Орлин Горанов. Той е безвъзвратен оптимист, който се пробва да мине през живота с усмивка и обич. Той е изпял някои от най-обичаните български песни, а дуетните осъществявания с Кристина Димитрова го трансформират в обичан артист на няколко генерации.

Той е тенор от международна големина. Той е Орлин Горанов. През 2018 година разказа живота си в книга – „ Да стартираме изначало “, в която разкрива на какво се дължи неизчерпаемата му сила да стартира всеки ден живота си изначало. Новото начало за Орлин Горанов е „ Последният печели “ – забавно-познавателното куиз шоу по Българска национална телевизия 1. Гледайте го всеки ден, от понеделник до петък, тъкмо в 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР