На 7 декември светлините на градската коледна елха грейнаха на

...
На 7 декември светлините на градската коледна елха грейнаха на
Коментари Харесай

Организираха коледно парти за младежите във Вълчи дол

На 7 декември светлините на градската коледна елха блестнаха на пл. " Христо Ботев " в град Вълчи дол, под звуците на коледна музика, съпроводена с празнична заря.
Специално за празника дойдоха коледари, които пяха песни за здраве и благополучие на жителите на града.
" Уважаеми дами и господа,
В навечерието сме на най-светлите християнски празници - коледните и новогодишните... Нека ги посрещнем с религия в бъдещето и да си пожелаем здраве, благополучие и доста шанс през цялата 2018 година! Нека през Новата година осъществените задания, които стоят пред нас да са повече, животът ни да бъде по-ведър и домът ни да е по-уютен. Искам да знаете, че в качеството си на кмет на община Вълчи дол, дружно с моите сътрудници от Общинската администрация, няма да пожаля старания и сила, с цел да изпълним тази фантазия! " - приветства гостите на празника кметът на община Вълчи дол - Георги Тронков.
За коледното въодушевление се погрижиха изпълнителите от мъжка вокална група " Родолюбие " и женска певческа група " Теменуга " при национално читалище " Димитър Благоев " - град Вълчи дол, а артистите от Спортен клуб по огнени изкуства " Дивинитас " придвижиха светлината и топлината на огъня в сърцата на феновете с магическото си шоу.
Събитието се трансформира и в празник за малчуганите. Те получиха дарове от Дядо Коледа, който бе пристигнал от далечна Лапландия.

Празничната вечер приключи с коледно празненство за всички младежи от общината, проведено от кмета Георги Тронков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР