На 7 април 2020 година Фондация „Димитър Бербатов” ще награди

...
На 7 април 2020 година Фондация „Димитър Бербатов” ще награди
Коментари Харесай

Фондация „Димитър Бербатов” обяви кога ще награди за 12-и път талантливите деца на България

На 7 април 2020 година Фондация „ Димитър Бербатов” ще награди за 12-та поредна година надарените деца на България. Вече започва и процедурата по приемане на номинациите в другите области, като крайният период за това е 7 февруари 2020 година.

„ Сами или посредством различен, отличените през 2019 година могат да аплайват със своите достижения в изкуствата, науките или спорта. Освен учениците от 1-и до 12-и клас, могат да се включат и студенти първокурсници – с достиженията си от 12-и клас в границите на 2019 година. Традиционно се позволява присъединяване и на българчета, които живеят зад граница”, написаха от Фондация „ Димитър Бербатов”.

Номинациите се подават в уеб страницата на плана.

"Успелите деца " е планът, с който най-често се асоциира моята фондация. Гордея се, че първи се фокусирахме върху тази "невидима " през 2008 година група деца. Сега тя получава повече внимание и аз съм горделив със заслугата, която имаме за този факт. Всяка година надграждаме, желая непрекъснато да провокираме децата. Очаквам всекидневно мощна акция и отново се обръщам към най-талантливите: "Ти можеш да си един от нас! " - обичайно прикани отличените през годината българчета Димитър Бербатов.

"Винаги се намира какво да ме изненада, макар че съм в течение какво се случва с децата през изтичащата година. Има огромна доза страст в нашата работа - тъжно ми е, когато някой порасне и няма по какъв начин да взе участие, веселя се на новите, които колкото да са чакали да станат първокласници и да се включат. Предварително благодаря на всеки, който ще популяризира информацията за акцията и тя ще стигне до хората, които имат кого да предлагат. Нека всяко дете, което има късмет да стане "горд член на Клуб 2019 ", да знае, че акцията започва от 17 декември и ще продължи до 7 февруари. Ние сме известни със своите условия и със сериозния и виновен асортимент, който вършим. На този метод се дължи високата стойност на нашите оценки ", показа от своя страна Димитрина Ходжева, ипълнителен шеф на Фондация "Димитър Бербатов ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР