На 6 октомври 2021 г., сряда, от 18.30 ч. в

...
На 6 октомври 2021 г., сряда, от 18.30 ч. в
Коментари Харесай

В София ще се проведе безплатен Master & MBA Class на City College, University of York Europe Campus

На 6 октомври 2021 година, сряда, от 18.30 ч. в хотел Хилтън София, зала Мусала, ще се организира безвъзмезден Master & MBA Class на City College, University of York Europe Campus. Темата е „ Управление и ангажиране на отдалечени чиновници и екипи: нашата нова действителност ", а преподавател ще бъде професор Лесли Самози, шеф PanEuropean Executive MBA.

Проф. Лесли Самози е доста издирван преподавател в региона на организационното държание и ръководството на смяната. Той е професор и шеф на паневропейската в CITY College, Европейски кампус на University of York и създател на лабораторията за стратегическо ръководство на хора. Той е член на Асоциацията на MBA (AMBA) и е постоянен оценител на планове, финансирани от Европейския съюз.

Обзор на семинара: Продължаващата пандемия радикално промени метода, по който управляваме и взаимодействаме с екипите. По принцип бяхме „ измислили “ по какъв начин да управляваме хората в работна среда лице в лице, само че в този момент сме „ изправени “ пред ръководството и ангажирането на хора в отдалечено работно пространство! На всичкото от горната страна евентуално ще се сблъскаме с хибриден модел както на работа лице в лице, по този начин и на работа от разстояние, което може да докара до още един нов взор към ръководството и ангажирането на чиновниците.В този семинар/семинар ще разгледаме ръководството и ангажирането на отдалечени чиновници и какво би трябвало да създадем, с цел да се приспособяваме, друго от това, което към този момент вършим, в този самоуверен нов свят на работа.Този семинар е адресиран до мениджъри от междинното и висшето управление.

Запознайте се с шефа: В рамките на, проф. Лесли Самози ще организира къса презентация на паневропейската стратегия Executive MBA, влиятелна стратегия MBA, която води до две степени MBA, присъдени от Университета в Йорк, Англия и Университета в Страсбург, Франция. След презентацията участниците ще имат опция да се срещнат с шефа на програмата.Участниците ще имат опция да участват и на къса презентация на, водещи до две степени, предлагани от CITY College, University of York Europe Campus в София и от Нов Български Университет. Паневропейската Executive MBA и взаимните магистърски стратегии с Нов български университет ще бъдат стартирани в София през ноември 2021 година от CITY College, University of York Europe Campus.

можете да се регистрирате за безплатния семинар!

А повече информация за стратегиите можете да получите на следните координати:
02 961 62 63
0888 43 57 50
[email protected]

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР