На 6 май Българската национална телевизия ще направи зрителите свидетели

...
На 6 май Българската национална телевизия ще направи зрителите свидетели
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Специалното предаване на БНТ Новият крал: Коронацията на Чарлз III

На 6 май Българската национална телевизия ще направи феновете очевидци на едно историческо събитие – коронация на английски монарх за първи път след 70 години. Това е денят, в който Чарлз III ще получи властта да управлява църквата, армията и народа на Англия.

Гледайте специфичното предаване " Новият крал: Коронацията на Чарлз III " с водещ Георги Любенов тук:



На живо за страстите в Лондон пред Уестминстърското абатство предават специфичните пратеници на Българска национална телевизия Джанан Дурал и Владимир Богдански. Едни от най-изтъкнатите експерти и познавачи на английската монархия и кралското семейство са посетители в студиото – историците Петър Стоянович и Любомир Кръстев, Ивайло Нойзи Цветков, Мария Конакчиева, Юлияна Дончева, Кен Хил.

Единствено Българската национална телевизия ще бъде в двора на резиденцията на английския дипломат, откъдето Негово превъзходителство Роб Диксън ще приказва за феновете на публичната телевизия. Минути преди коронацията на Чарлз III очаквайте изявление със световноизвестния български цигулар Васко Василев – концертмайстор на оркестъра, който ще бъде част от историческото събитие.

Специалното предаване " Новият крал: Коронацията на Чарлз III " ще срещне феновете и с дългогодишния персонален секретар на кралица Елизабет II сър Дики Арбитър – роман за най-критичните години за монархията, за развода на Чарлз и Даяна, за гибелта на Принцесата на народа, както и с " Кръстника " на кралските коментатори Робърт Джобсън, който първи научава всички секрети за живота в Бъкингамския замък.




Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР