На 5 юни община Бяла Слатина, в партньорство с Регионално

...
На 5 юни община Бяла Слатина, в партньорство с Регионално
Коментари Харесай

Бяла Слатина бе домакин на конференция по предучилищно образование

На 5 юни община Бяла Слатина, в партньорство с Регионално ръководство на образованието - Враца, организира конференция по предучилищно обучение на тематика: „ Дейностите в детската градина за обществено и прочувствено развиване на детето “.
Конференцията протече в две елементи - педагогическа аудиенция в ДГ „ Радост “ - Бяла Слатина и презентационен панел в Художествената изложба на НЧ „ Развитие-1892 г ". Гости на събитието бяха Гергана Василева – Началник отдел ОМДК в РУО, Таня Борисова – старши специалист по предучилищно обучение в РУО Враца, Веселка Борисова – ръководител на Общински съвет Бяла Слатина, Боряна Петкова – зам.кмет „ Хуманитарни действия и интеграция “ в Община Бяла Слатина, шефове на учебни заведения и детски градини и специалисти от област Враца, специалисти от общинска администрация Бяла Слатина.
Своите положителни практики показаха ДГ „ Радост “, „ Детелина “ и „ Незабравка “ в Бяла Слатина, ДГ „ Вълка Ташевска “ - с. Търнава, ДГ „ Червена шапчица “ - с. Габаре, ДГ „ Знаме на мира “ - Враца, ДГ „ Славейче “ - с. Хайредин. Гергана Василева благодари на участниците за съвършената организация, забавните презентации и споделен опит, както и за извънредно значимото подпомагане от страна на общинското управление за възстановяване и издигане равнището на предучилищното обучение и образование.
Зам.-кметът Боряна Петкова също поздрави участниците в конференцията като съобщи:
„ Детските градини от община Бяла Слатина постоянно са били горделивост за родители и жители. И през днешния ден на това събитие, те потвърдиха, че в тях работят стойностни учители - виновни и амбициозни, учители - новатори, учители - създатели, отдадени на децата и специалността. Представените презентации са един добър споделен педагогичен опит, който утвърждава тезата, че предучилищното обучение е извънредно значимо за общественото и прочувственото развиване на децата.
Благодаря от свое име и от името на кмета на община Бяла Слатина – инж. Иво Цветков на всички участници в конференцията за достойното показване, искам Ви здраве и високи триумфи както в ежедневната педагогическа работа, по този начин и в идни нови планове и начинания “!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР