На 5-ти декември се проведе четвъртото специално събитие на дамския

...
На 5-ти декември се проведе четвъртото специално събитие на дамския
Коментари Харесай

Историите на Edna жена: Сценарият на живота – едно събитие за живота като сцена

На 5-ти декември се организира четвъртото особено събитие на дамския уебсайт Edna.bg, което носеше името „ Историите на Edna жена: Сценарият на живота “. То събра на едно място стотици читатели на уеб страницата и фенове на три от най-обичаните български актриси.

Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова описаха за вълнуващия живот на актрисите зад кадър, по какъв начин се основават обичаните на всички екранни облици, за магията на киното и театъра, гения и вътрешния свят на създателя.

Трите актриси описаха искрено за страстите на сцената, изкуството да заживяваш в разнообразни функции и какъв брой трогателен и непредсказуем е от време на време сюжетът на живота.

Стефания, Милица и Йоанна съумяха да разчувстват публиката, да я разплачат (но от смях) и подариха на всички една незабравима вечер, изпълнена с диалози за силата и гения на дамите!

Вижте в специфичното видео най-интересните, занимателни и мощни моменти от извънредното събитие.

Актрисите разкриха кой пръв е забелязал гения им и ги е насочил към тази специалност, какви са компликациите, които стоят пред един артист, както и доста любопитни и занимателни моменти от професионалния им път.

Трите дами описаха какво друго са работили, в какви комични обстановки са попадали поради специалността си и какво ги въодушевява, когато излязат на сцената.

Уютно място, приятна компания, фотоси за спомен, доста усмивки и среща с три необикновено надарени дами, които приказват за пътят на артиста и магията на тази професия- това са дребна част от акцентите на специфичното събитие на Edna.bg.

Стефания Колева разкри любопитния факт, че не постоянно се е занимавала единствено с актьорска специалност:

" Имах интервал, в който нямах работа в театъра и преподавах в една детска градина, а по-късно започнах и начална педагогика. "

Йоанна Темелкова пък описа забавна история за това по какъв начин е получила ролята на Ния Туджарова в паметния сериал " Под прикритие ":

" Бяхме на плаж, препичам се и аз и ми звъни телефона. Канят ме на кастинг за " Под прикритие ". А аз бях огромен почитател. Никога не съм допускала, че мога да вземам участие в този сериал. Бях подготвена незабавно да се върна за кастинга, а ние бяхме в Гърция, втори ден на море. Все отново ме изчакаха да си изкарам почивката и се явих на кастинга. "

Милица показа за страстите, които ѝ носи сцената:

" Изкуството лекува и обичам живата връзка с публиката. Карам хората да усещат какво ли не, а те ми връщат силата. Получаваш непосредствено сила и това ме кара да се усещам добре, мечтана, обичана. Случвало ми се е да изпадна в обезсърчение, а имам концерт и си споделям " Къде отиваш да пейкаш, има ли смисъл " и се сещаш за всички тези хора, поради които отиваш на сцената. Че те са положителни, че са помогнали на някой в неволя, че нищо не е по този начин отчайващо, нищо не е свършило. Винаги има един добър човек, поради който си заслужава да излезеш на сцената. "

Освен че съумяха да научат редица забавни неща и неподозирани детайлности за работата на актрисите, гостите на събитието имаха опцията да зададат и персонално своите въпроси към дамите на сцената.

" Историите на Edna жена: Сценарият на живота " бе четвъртото от поредицата събития на Edna.bg под надпис „ Историите на Edna жена “, а през идващите месеци предстоят още забавни изненади!

За още детайлности към идните събития от поредицата – следете Edna.bg!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР