На 5 септември тази година излезе финалната стабилна версия на

...
На 5 септември тази година излезе финалната стабилна версия на
Коментари Харесай

Шест смартфона на Xiaomi получиха финалната версия на MIUI 10

На 5 септември тази година излезе финалната постоянна версия на фърмуера MIUI 10 за шест свои известни смарт телефона. Фърмуерът се базира на новата операционна система Android 8.1 Oreo.

В формалния блог на Xiaomi се споделя, че финалната версия на MIUI 10 може да се конфигурира на смарт телефоните Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi Mix 2S, Redmi 6 Pro, Mi Note 2 и Mi 6X . Може да се каже, че на притежателите на на телефоните от листата имат шанс, тъй като могат да употребяват най-новата версия на фърмуера.



Трябва да се има поради, че към този момент новият фърмуер се предлага единствено на територията на Китай. Глобалната версия към момента не се предлага. Очаква се световната версия на MIUI 10 да излезе след към един месец. Стабилната световна и крайна версия на фирмената среда към този момент не е налична за нито един смарт телефон на Xiaomi. Преди месец излезе стабилната бета на MIUI 10 за 10 телефона на Xiaomi. Сега се чака излизането на стабилната версия.

MIUI 10 предлага нов интерфейс, усъвършенстван за екрани със съответствие на страните 18:9. Значително е увеличена скоростта на работа на операционната система. Това е реализирано посредством дълбока оптимизация на програмния код. Приложенията се започват и работят осезателно по-бързо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР