На 44 години Люси Дяковска най-накрая е щастлива и влюбена

...
На 44 години Люси Дяковска най-накрая е щастлива и влюбена
Коментари Харесай

Люси Дяковска с годежно колие за 5 бона, певицата вдига сватба с приятелката си

На 44 години Люси Дяковска най-сетне е щастлива и влюбена и даже се шушука, че май се е сгодила за своята другарка, с която от известно  време дели общо жилище в София. Както връзката на певицата, която избира женски пред мъжки милувки, по този начин и годежът й не е общоприет. Вместо пръстен, тя носи годежно колие, видя HotArena. 

Бижуто виси на врата на музикалната звезда към този момент от няколко седмици. Всеки ден тя се появява с него в предаването „ Преди обед ”, където е седмичен коментатор, само че то свети на нейния врат и до момента в който спортува, пазари, излиза на ресторант или се мотае из софийските градинки дружно с домашните любимци – нейното куче и кучето на нейната другарка. Тази обвързаност към бижуто е елементарно обяснима освен с клюката, че то играе ролята на годежен пръстен, само че и с обстоятелството, че е доста скъпо.

Колието е на извънредно известна швейцарска марка, която от години е сътрудник на филмовия фестивал в Кан и е позната с присъщ дизайн, който няма по какъв начин да бъде сгрешен. Колието съставлява златна верижка, на която виси медальон с форма на сърце, с три диаманта в златен обков, които свободно се движат зад сапфирено стъкло. Колекцията, от която е част, се назовава „ Happy Diamonds ” (щастливи диаманти), а съответното колие се предлага за 2670 швейцарски франка, което обърнато в родна валута прави близо 5000 лв..

Говори се, че е било харизано на Люси от нейната другарка по време на изключителното състояние, оповестено поради пандемията от ковид. Певицата се чувствала потисната и партньорката ѝ решила, че с този подарък и сантименталното си предложение за брак ще успее да повдигне нейния дух. Двете дами от дълго време си говорели, че желаят да узаконят съюза си пред управляващите, само че в този момент към този момент годежът им е формален. Тъй като еднополовите бракове у нас не са разрешени, евентуално сватбата им ще е в някоя от страните в Западна Европа, където ги признават, да вземем за пример в Англия. Церемонията ще е, когато пристрастеностите към ковид се успокоят.

Колието със сърчице и диаманти е едно от най-впечатляващите бижута в сбирката на Люси Дяковска. Доскоро вместо него тя носеше много по-обикновено, въпреки и също по този начин красиво, колие с медальон във форма на ключ, което в този момент евентуално събира прахуляк някъде в дома на звездата. Макар да се придържа към минимализма във връзка с верижките и да не поставя повече от една, във връзка с пръстените Люси показва много по-голяма претрупаност. Ръцете ѝ блестят от разнородни декорации. Най-яркото измежду тя е пръстен с пъстър камък, обкръжен от дребни транспарантни кристали. В случай, че камъните са естествени, евентуално пръстенът коства в пъти повече даже от колието с форма на сърце. Възможно е обаче да става въпрос за реплика и това да е просто забавна джунджурия от сбирката на певицата, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР