На 4 юни стартират специалните осем епизода на тв игра

...
На 4 юни стартират специалните осем епизода на тв игра
Коментари Харесай

Известни личности сядат в стола на Стани богат

На 4 юни започват специфичните осем епизода на тв игра Стани богат, обединени под мотото Въпрос на бъдеще. Основните участници в предаването ще бъдат в студиото с обичани звезди, които припознават тяхната идея за своя. Във всеки епизод фенът ще наблюдава няколко вълнуващи игри в името на определената задача, измежду които екология, донорство, обучение и други.

 

В един тим ще играят Героят на деня - човек, който е предан на идеята и ще въодушеви публиката с персоналната си история и известна на необятната аудитория персона, която поддържа идеята и оказва помощ на героя на деня в играта. Водещият Михаил Билалов ще заеме нормалната си роля в първи и финален от специфичните епизоди, а, a в останалите 7 въпросите в играта ще задават гост-водещи.

 
бТВ ще излъчи и  трисерийната английска сага Аферата Стани богат, отдадена на един от най-ярките опити за машинация в паметната игра за познания. Сериалът споделя за Чарлз Инграм – някогашен майор от английската войска, който провокира голям скандал, откакто печели 1 млн. паунда в Стани богат, само че по-късно е махленски в машинация.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР