На 4 юни Мария Бакалова навърши 27 години. Българската актриса

...
На 4 юни Мария Бакалова навърши 27 години. Българската актриса
Коментари Харесай

Как отбеляза рождения си ден Мария Бакалова

На 4 юни Мария Бакалова навърши 27 години. Българската актриса отпразнува своя рожден ден по много забавен метод, а точно в увеселителния парк Disneyland в Калифорния. И както научихме от стори в нейния Instagram - незабравимото преживяване ѝ е подарък от сътрудниците ѝ от Киновселената на Марвел, от която е част и самата тя.
 Мария Бакалова и присъединяване й в шпионския трилър Birdseye
Мария Бакалова като руски разузнавач в Съединени американски щати

Новият й филм е с присъединяване на Жан Рено

Единственото, което й е липсвало в този ден, е обичаният й Валери Григоров, разясняват в обществените мрежи нейните почитатели. Според почитателите той не е съумял да прекара празника с нея, защото на сторито, което той си е качил в Instagram, с цел да й честити, тя е добавила три сърца, само че и едно плачещо дребосъче. По всяка възможност тъжната емотикона е предизвикана от обстоятелството, че Валери има ангажимент на друго място и не е могъл да показа празника с обичаната си, допускат почитателите ѝ.

На едно от клипчетата, които качи българската актриса в своя профил обаче, тя е отбелязала името на Валери Григоров, съпроводено с емотикон на камера, което ни навежда на мисълта, че той е индивидът, снимал видеото.

" Да, рожденият ми ден е и стартирам тази година на най-вълшебното място на земята ", написа под клипчето, на което я виждаме да прави сапунени балони с устройство във формата на Мики Маус.

Дали Валери тъкмо в този миг е с нея, не е напълно ясно, само че съдейки от зачестените изявления на техни общи фотоси, които се появяват в обществените мрежи, не може да се отхвърли, че наподобяват по-влюбени от всеки път. Освен в любовта обаче, на българската акстриса ѝ върви ужасно доста и в професионален проект.
 Мария Бакалова като наемен палач във кино лентата на Силвестър Сталоун My Masterpiece
Мария Бакалова като наемен палач във филм на Силвестър Сталоун

Какво знаем за новата ѝ роля

Успехите за Мария Бакалова не престават да валят. След като завоюва интернационална популярност с присъединяване си в продължението на " Борат ", тя получи основни функции и във филми като Bodies Bodies Bodies и Fairyland. Освен това даде гласа си на кучето Космо за " Пазители на галактиката Vol. 3 ". Наскоро стана ясно, че Бакалова ще изиграе основната роля в екшън комедията My Masterpiece, която е продуцирана от компанията на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд Balboa Productions. Режисьорски дебют с кино лентата ще направи Касандра Бруксбанк, а сюжетът е на Джейсън Хелърман.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР