На 4 юли Меган Маркъл ще навърши 38 години. Според

...
На 4 юли Меган Маркъл ще навърши 38 години. Според
Коментари Харесай

Какво има да каже кралицата на Меган

На 4 юли Меган Маркъл ще навърши 38 години. Според информацията до този миг, херцогинята ще пътува дружно с принц Хари и сина им Арчи към лятната кралска резиденция Балморал, където и ще означи празника си.

Елизабет Втора е отправила персонална покана към херцогинята на Съсекс. Очаква се и принц Уилям и Кейт Мидълтън да участват, и рожденият ден на Меган да се трансформира в един прелестен, фамилен празник. Но настроението на рожденичката може да бъде леко помрачено...

Според кралски източници, Елизабет Втора ще употребява комфортната опция, с цел да си поговори на четири очи с Маркъл , която ще й пристигна на крайници. Двете ще обсъдят всичко, което кралицата счита, че има потребност от промяна в държанието на Меган.
 Снимка 430072

Покрай някогашната актриса се заформиха не един и два абсурда в последната година, в която тя към този момент е в ролята на брачна половинка на принц Хари. И с цел да предотврати следващи удари по имиджа на кралския двор, кралицата ще даде няколко персонални съвета на херцогинята , написа The Sun.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Елизабет Втора и за какво в действителност херцогинята е фаворитка на кралицата
Защо кралицата е признателна на Меган

Добре, че е тя

Самият факт, че Елизабет Втора предложения Меган да означи рождения си ден в Балморал, е огромна чест. Затова не чакаме диалогът сред двете да премине на висок звук, а по-скоро другарски. Това е и опция за Маркъл да стане още по-близка с кралицата - в случай че се вслуша в думите и рекомендациите й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР