На 4 сепрември стартира новия сезон на предаването На кафе

...
На 4 сепрември стартира новия сезон на предаването На кафе
Коментари Харесай

Гала стартира новия сезон на На кафе

На 4 сепрември започва новия сезон на предаването " На кафе " и феновете се вълнуват дали ще има промяна на екипа. Вече се заприказва, че огромна част от панелистите ще бъдат заменени. Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов и Ромина Тасевска са навън от продукцията, гласи последната клевета. 

Продуцентите са решили да запазят наличието само на Дарин Ангелов и Георги Блажев, а към тях да се причислят напълно нови лица.

Наш кореспондент потърси информация от кухнята и научи, че последните трудове по медиите не дават отговор на истината. В понеделник на екран се завръща целия екип от панелисти. " Никой не е махнат, всички започваме новия сезон дружно, само че с доста нови хрумвания ", издадоха пред БЛИЦ от продукцията. 

От формалното известие излиза наяве, че непостоянните водещи си остават същите: Китодар Тодоров, Милица Гладнишка, Теньо Гогов, Здрава Каменова, Гергана Змийчарова, Михаил Кунчев, Вихра Петрова, Елизабет Методиева и Александър Костадинов, които били подготвили нова порция любопитни истории, потребни препоръки и развлечение.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР