На 4 август, в часовете от 00:38 до 03:37 българско

...
На 4 август, в часовете от 00:38 до 03:37 българско
Коментари Харесай

Утре Луната влиза без курс в Козирог: ставаме по-дистанцирани емоционално

На 4 август, в часовете от 00:38 до 03:37 българско време, Луната ще е „ без курс “ и се приготвя за промяна на знака – в 03:38 часа тя минава в земния знак Козирог.

В такива дни се усещаме по-натоварени в работата и ни връхлитат куп отговорности.
Ставаме по-дистанцирани прочувствено, а реакциите ни се изострят. Но Луната в този знак ни прави по-отговорни, по-концентрирани и проведени, тъй че от нас зависи да протече денят по-ползотворно.

Луната в Козирог ще оказва по-дисхармонично въздействие върху прочувственото положение на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада.

Луната е в неподходящ аспект с Венера в Рак и на този ден най-внимателни би трябвало да бъдете във финансовите каузи и в партньорските взаимоотношения. Денят не е добър за капиталовложения.

Не харчете ненужно пари в желанието си да компенсирате проблеми в интимните връзки или заради неналичието на такива сега.

В работата може да не получите предстоящото утвърждение на концепциите ви от страна сътрудниците или шефа. Но има и такива дни. Въздържайте се да давате оценка на другите.

Денят се обрисува по-спокоен и потребен за родените под знаците и най-много през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.
 Thinkstock
Луната за вас е задействала на този ден един превъзходен аспект с Меркурий в Дева. Ще се радвате на потребни и ползотворни контакти. Ще получавате поддръжка от страна на близките за реализацията на ваши хрумвания, носещи опция за триумф в предстоящ проект.

Мисленето ви ще бъде практично, концентрацията ви добра и това е знак за добра ефикасност. Добър ден за вас за участия в изпити и състезания, за интелектуални действия, за споразумяване на документи или за търговски покупко-продажби.

На 4 август не се предлагат интервенции на костите, ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална упойка, вадене на зъби.
 Thinkstock
>>> За още потребни публикации изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР