На 38-годишна възраст Калина Крумова май е замразила яйцеклетки, за

...
На 38-годишна възраст Калина Крумова май е замразила яйцеклетки, за
Коментари Харесай

Калина Крумова намекна за много важна стъпка в своя живот

На 38-годишна възраст Калина Крумова май е замразила яйцеклетки, с цел да има гаранция, че някой ден още веднъж ще е майка. За това загатна самата тя в навечерието на Новата година. Бившата депутатка показа, че е претърпяла две стимулации за 7 месеца, като едната била за " нечии стремежи ", а другата – по лично предпочитание, " за всеки случай ". Явно става въпрос за желанието й да стане донор на яйцеклетки, както и за " застраховката " й, че някой ден ще може да има още деца след към този момент порасналия си наследник.

Година и половина откакто се омъжи за артиста Борислав Захариев-Боби Турбото, Калина Крумова към момента не се е похвалила, че двамата са станали родители на общо дете. Тя продължава най-малко публично да е майка единствено на порасналия си наследник, който ражда още на 17 години, а той публично няма деца. Сравнително неотдавна някогашната депутатка сподели фотография на две торти за първи рожден ден, разкривайки, че са на двамата близнаци – момче и момиче. Заговори се, че това може да са нейни деца от Боби, само че по-късно тя отхвърли. Така и не стана ясно каква е връзката й с близнаците.

Извън това обаче Крумова даде обещание да подари яйцеклетки за жена, която има потребност от донор, с цел да стане майка. Това е била причина за първата стимулация, на която се е подложила някогашната депутатка. Каква е била повода за втората? Най-вероятно става въпрос за заледяване на яйцеклетки, които младоженката би могла да употребява при положение, че не успее да забременее по естествено път от мъжа си.

В България яйцеклетки се замразяват най-късно на 38-годишна възраст. На същата възраст една жена най-късно може да стане и донор. Калина е навръх 38 години и очевидно е решила да хване последния трен и да се застрахова за разширение на бъдещото си поколение, напомня HotArena. В същото време тя ще има мотив за горделивост, че е помогнала и на друга жена да забременее, въпреки и не със личния й генетичен материал.

Тези неща от дълго време вълнуват новата госпожа Захариева и бяха главен фокус на работата й още когато беше депутатка. Тогава тя не съумя да легализира сурогатното майчинство, както й се искаше, само че очевидно продължава да се вълнува от тематиката с решаването на репродуктивните проблеми на дамите.

" Не бях доста щадяща към себе, само че съм щастлива, нетипично горда и окрилена. За 7 месеца прекосих през две стимулации. Една по персонално предпочитание, за всеки случай. И една за нечии стремежи, за цялостен живот, за Живот. Дали се тормозя от възобновяване? Не. Дали е толкоз бързо и елементарно, колкото ми се желае? Не. И все пак… Предпочитам да се усмихвам с вярата за сбъднатото, в сравнение с да се мръщя на кантар или огледало. Красотата не е там. Не и за мен. Не и за моите хора. "

Това написа Калина в персоналния си профил в Инстаграм. А дали скоро ще показа вест, че е станала майка, бъдещето ще покаже.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР