На 31 юли 2023 г. /понеделник/ от Организация за закрила

...
На 31 юли 2023 г. /понеделник/ от Организация за закрила
Коментари Харесай

Мирно шествие в подкрепа на пострадалото момиче от индивида с макетния нож

На 31 юли 2023 година /понеделник/ от „ Организация за протекция на българските жители “ /ОЗБГ/ организираме спокойно шествие в поддръжка на потърпевшото момиче от изверга с макетния нож.

Шествието е част от национално шествие, което ще се организира в няколко града едновременно. В Бургас стартира в 18:00 часа от постройката на Съдебната палата, продължава по улица „ Александровска “ и крайната точка е пред постройката на Община Бургас. Продължителността ще е 1 час, като всеки, който желае, може да носи плакати, транспаранти, флагове и други атрибути, които не са неразрешени със закон.

По този метод ще изразим гражданската си позиция , че не сме съгласни с това, което се случва, ще окажем поддръжка на момичето, което е единствено на 18 години, както и ще заявим ясно, че бургаското общество няма да остава безучастно към сходни прояви и остро осъжда институционалното съучастие.

Мнението ни е, че това не е „ лека телесна щета “ и този организъм би трябвало да си понесе цялата суровост на закона, както и всички институции, които са позволили той да бъде освободен и му е разрешено да избяга, да бъдат разследвани и също глобени, тъй като са съучастници.

Събитието е на жителите и всякакви политици, които ще желаят да участват, с цел да го яхнат и да си покачат рейтинга за идните локални избори, не са добре пристигнали и от ОЗБГ няма да позволим да се политизира страданието на момичето.

към събитието в обществената мрежа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР