На 31 януари ще станем свидетели на едно наистина любопитно

...
На 31 януари ще станем свидетели на едно наистина любопитно
Коментари Харесай

Как да се възползвате от супер кървавото синьо лунно затъмнение на 31 януари

На 31 януари ще станем очевидци на едно в действителност любопитно събитие в нощното небе. Тогава ще се съчетаят цели три позиции на Луната: Лунно затъмнение, синя Луна и кървава Луна. Любопитното е, че сходно съвпадане е следено за последно преди цели 152 години или през 1866 година

Известно е, че Луната е от изключително значение за женското здраве, тя въздейства на биологични цикли на дамата, на страстите, сънищата и електромагнитните полета на тялото й, написа woman.bg. Именно по тази причина е добре да познаваме нейните етапи. Пълнолунието в действителност е времето, което Луната ни дава всеки месец, с цел да се разделим с ненужни страсти, мемоари и даже хора. То може да ни помогне да извадим от подсъзнанието си персоналната си история, страховете и болките си.

Супер Луна: Определението „ Супер “ се употребява за Луната, когато тя е най-близо до Земята. По време на това Лунно затъмнение тя ще бъде точно такава и ще наподобява по-голяма от нормално в нощното небе. Според НАСА този път естественият сателит на Земята ще бъде с 14% по-ярък от нормално.

Синя Луна: Това определение в действителност няма нищо общо с оттенъка на Луната. Синята Луна отбелязва второто Пълнолуние в един и същи месец. Това събитие се случва извънредно рядко, поради което Пълнолунието на 31 януари ще бъде изключително мощно. Любопитното за 2018 година е, че през нея ще станем очевидци на две сини Луни.

Кървава Луна: Синята Супер Луна ще премине през сянката на Земята, което ще докара до Лунно затъмнение. Докато Луната е в сянката на Земята, тя ще придобие червеникав нюанс, от който идва и названието „ кървава Луна “.

Какви са препоръките на астролозите в този интервал?

Както всичко в природата и затъмненията постоянно са свързани в цикли, точно заради този факт супер кървавото синьо лунно затъмнение, което ни чака, е обвързвано с тези от февруари и август 2017 година Това значи, че уроците или тематиките, които са ви занимавали по това време, в този момент ще приключат или ще получите тяхното позволение. Затова отделете няколко минути и си припомнете какво ви е вълнувало, изключително към слънчевото затъмнение на 21 август 2017 година

За да получите най-хубавото позволение, се замислете какви са били проблемите ви на прочувствено и духовно равнище, освен на незадълбочено. 2017 година беше доста трансформираща година за много хора и евентуално месеците от август 2017 година до момента са ви разрешили да придвижите живота си в нова посока.

Супер Луната, която ни следва, освен ще ни даде позволение на минали събития и проблеми, само че и ще отвори вратите на нова сила, която ще работи за нас до идната серия от затъмнения, през юли и август 2018 година

Затъмненията постоянно носят повратни точки в живота ни и безусловно „ осветяват “ сферите, на които имаме потребност да обърнем повече внимание. Луната от своя страна дава отговор за нашите страсти и за метода, по който се усещаме сигурни. По време на затъмнение възприятието ни за сигурност и комфорт се разклаща, което пък от своя страна ни дава опцията в действителност да погледнем дълбоко в себе си и да открием своите страхове, очаквания и фантазии.

Този път Пълнолунието ще бъде в огнения знак на Лъва, а това ще ни принуди да вземем живота си в ръце и да встъпим в ролята на крале и кралици на личната си джунгла. Енергията на Пълнолунието ще ни подтикне да изясним позициите си, да се оправим с предишното и да извиним. Ако позволите силата на това Пълнолуние да повлияе на живота ви и съумеете да приемете измененията, които то носи без опозиция, ще можете да се насладите на новата посока, която то ще очертае пред вас. Поради скупчването на няколко мощни позиции на Луната, е допустимо да усещате резултата от това затъмнение в продължение на няколко седмици. Затова бъдете търпеливи и спокойни, а в случай че нещата се нажежат, не забравяйте, че проблемите са се появили единствено, с цел да можете да извършите позитивни промени в живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР