На 31 май се отбелязват Международния ден на блондинките, както

...
На 31 май се отбелязват Международния ден на блондинките, както
Коментари Харесай

Честит Международен ден на блондинките

На 31 май се означават Международния ден на русокоските, както и Световния ден за битка с тютюнопушенето. Вторият е напълно сериозен, само че тематиката за русите дами ни е по-интересна.

Ето няколко любопитни обстоятелството за русокоските:

Тайната на привлекателността на русите дами е в това, че мъжете оглупяват, когато се изправят лице в лице с тях. По време на другарство с русокоска мозъчната активност на мъжа понижава , коефициентът на просветеност спада, а логичен обвързваните мисли отстъпват на желанието му да извърши нещо неуместно.

 Снимка 359601

Този резултат получава името " бимбо заблуда " (бимбо = прекрасен и глупав).

Мъжете избират русокоски още от каменния век. Учените изясняват това по следния метод: при дамите със светли коси равнището на женския сексуален хормон естроген е по-високо.

Блондинките обаче не са по-големи късметлии в любовта от брюнетките. Доказано е, че на тъмнокосите им върви с 10 на 100 повече , те се усещат по-секси и привлекателни.

Русокоските не блестят с особени умствени качества.

Голям принос във образуването на този мит има холивудската актриса Мерилин Монро, която става звезда с кино лентата " Мъжете избират русокоските ". В същото време най-известната русокоска в света е имала кестенява коса. Тя е постигнала триумф в Холивуд едвам откакто се разделила с нея.

 Снимка 224596

Учени потвърдиха, че перхидролът не въздейства добре на работата на мозъка . Участничките в проучване, които са били с изрусени коси, са се сблъскали с редица компликации. Учените стигнали до извода, че куриозните случки с перхидролките са доста повече, в сравнение с измежду естествените русокоски.

Сред натуралните русокоски има значително сполучливи писателки, учени, телевизионни водещи, журналистки. Един от образците е Джоан Роулинг, авторката на книгите за Хари Потър . През 2006 година тя става най-високоплатеният публицист в света след Дан Браун.

Такава е и известната холивудска актриса Шарън Стоун. Още на 13 години нейният коефициент за просветеност е много над междинния - 154, т.е. толкоз, колкото е бил и на Алберт Айнщайн.

 Снимка 236950

Въпреки че мъжете оглупяват пред русите дами, става известно че тъмнокосите дами имат доста по-големи шансове да сключат брак с милиардер .

Изследователи са разкрили, че 78% от най-богатите представители на мощния пол са предпочели да живеят с тъмнокоси дами, а единствено 22% - със светлокоси.

Също по този начин се счита, че брюнетките вършат по-успешни кариери от русокоските и печелят повече . Те разчитат на уважението на сътрудниците си. Повечето мъже са на мнение, че брюнетките би трябвало да се одобряват съществено. В това, че тъмната коса е белег за просветеност, имат вяра 76% от интервюираните.

 Снимка 224806

Според биолози, естествените русокоски ще изчезнат от Земята през 2202 година А последната русокоска ще се роди във Финландия, където живеят най-вече русокоси мъже и дами.

Биолозите изясняват прогнозите си с това, че светлият ген е рецесивен, а тъмният е доминантен . Ако брюнет подписа брак с русокоска, децата им най-вероятно ще са с тъмни коси.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР