На 31 март католиците и арменците празнуват Възкресение Христово. Това

...
На 31 март католиците и арменците празнуват Възкресение Христово. Това
Коментари Харесай

Парис Хилтън, крал Чарлз и други: Как световните знаменитости посрещнаха Великден?

На 31 март католиците и арменците честват Възкресение Христово. Това значи, че през вчерашния ден забележителна част от вярващите християни по света са отбелязали празника. Това, несъмнено, обгръща и доста звезди. Нека забележим по какъв начин някои от тях означиха деня. 

Парис Хилтън чества със фамилията си Великден, повече от четири месеца откакто посрещна второто си дете на име Лондон. Звездата показа видеоклипове от техния празник в своя TikTok, показвайки огромния си наследник Финикс, който е на 14 месеца. Парис озаглави поста " Най-добрият Великден! 
                             

Тя показа и фотоси от великденска фотосесия с Финикс. Облечена е в къса рокля с панделка, заострени обувки и ръкавици без пръсти. Парис е седнала на стълби, на които има плюшени зайчета, пилета и патета, както и с великански декоративни яйца. 

Много други звезди също споделиха фотоси от великденските празници. 

Гуинет Полтроу пусна обява от пътешестване до Нашвил с двете си деца Епъл, на 19, и Моузес, на 17, които са от някогашния ѝ брачен партньор Крис Мартин. 
                             

Виктория Бекъм също показа фотоси на фамилията си, празнуващо Великден. Всички те носят заешки ушики и се возят на солидна яхта. 
                             

Джесика Алба разгласява своя фотография със брачна половинка си Кеш Уорън и техните деца Онър, Хейвън и Хейс. 
                             

Сигурно се питате по какъв начин прекараха празника Крал Чарлз III и кралица Камила? Монархът се появи със брачната половинка си на Великденската църковна работа в замъка Уиндзор, което означи първата му огромна обществена изява, откакто разкри диагнозата си рак през февруари. 
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР