На 31 декември, часове преди настъпването наНовата 2024-та година централният

...
На 31 декември, часове преди настъпването наНовата 2024-та година централният
Коментари Харесай

С празничен концерт Плевен посрещна Новата 2024-та година!/СНИМКИ/

На 31 декември, часове преди настъпването наНовата 2024-та година централният пл. " Възраждане " в Плевен се извърши със стотици жители, решили дружно да преживеят радостното събитие и да се насладят на богатата празнична стратегия, която обичайно Община Плевен приготви за тях.



„ Искам да пожелая една щастлива Нова година на всички плевенчани и на гостите на Плевен. Пожелавам ви да сте здрави, тъй като това е най-важното за вас и вашите фамилии!

Пожелавам ви благополучие и благополучие, и дано да ни е честита Новата 2024-та година! “.



Това сподели кметът на Плевен доктор Валентин Христов, малко преди стрелките на часовника на постройката на общината да се съберат за пръв път при започване на Новата година.



В минутите до настъпването на Новата 2024-та година, атрактивната водеща на празничното събитие, актрисата от ДКТ „ Иван Радоев “ Ива Николова предизвика кмета на Плевен за присъединяване в изтънчен танц, за което доктор Христов получи овации за „ най-хубавия кмет - танцьор “.



Новогодишният концерт стартира в 21:00 часа, когато на сцената на пл. „ Възраждане “ в Плевен започнаха осъществяванията на младите музикални звезди доктор Мартин Николов, Елизабет Захариева, Борислав Ковачев. След това на сцената ще се изяви плевенската рок група „ Ватикана ”.

Музикантите от именитата рок група „ Диана Експрес “, които бяха акцент в тазгодишния концерт, припомниха на публиката, която извърши площад „ Възраждане “, част от популярните си шлагери.



Точно в среднощ празнични фойерверки озариха небето над Плевен, а пристигналите на площада се включиха в обичайното Дунавско хоро.



Желаещите от стотиците жители, пристигнали за празника навън бяха обезпечени безвъзмездна баница, алено вино и шансове, с които Община Плевен насочи благопожелания за Весела и щастлива Нова 2024-та година.



Звукът и светлинните резултати в новогодишната нощ бяха обезпечени отРули - ООД.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР