На 31 август се навършиха 25 години от смъртта на

...
На 31 август се навършиха 25 години от смъртта на
Коментари Харесай

Единственият въпрос, по който Хари и Уилям са на едно мнение

На 31 август се навършиха 25 години от гибелта на приинцеса Даяна. Децата на принц Уилям и принц Хари може в никакъв случай да не са срещнали принцеса Даяна, само че " баба Даяна " към момента има мощно наличие в живота им.
 Принц Хари, принцеса Даяна и специфичната връзка сред майка и наследник
Специалната връзка на принц Хари с майка му

Защо той припомня доста повече на принцеса Даяна

40-годишният принц Уилям и 37-годишният принц Хари прекараха 25-ата годишнина от гибелта на майка си уединено със фамилиите си. В предишното и двамата неведнъж са говорили за значимостта на шерването на мемоари за принцеса Даяна с техните деца.

Хари сподели в тирада след благотворителен мач по поло в интерес на неговата организация Sentebale, че ще приказва с децата си с Меган Маркъл - Арчи Харисън (3 г,), и Лилибет Даяна (1 г.) за Даяна винаги на този ден.

" На сесото, езика на банту, думата " сентебале " значи " незабравка ", сподели Хари. " Следващата седмица се навършват 25 години от гибелта на майка ми и тя сигурно в никакъв случай няма да бъде забравена. Искам денят да бъде изпълнен със мемоари за нейната невероятна работа и обич към метода, по който го направи. "
 Снимка 582301

" Искам това да е ден, в който да споделя духа на моята майка с моето семейство, с моите деца, които бих желал да са я срещнали ", добави той. " Всеки ден се надявам, че я върша горда. "

Херцогът на Съсекс изненада последните носители на премията Даяна, международно благотворително отличие, кръстено на неговата майка, на виртуална гала през юли.

" Виждам нейното завещание във всички вас ", сподели им той. " Виждам нейното завещание в общността на премията Даяна, която обгръща голям брой генерации. Виждам нейното завещание всякога, когато се срещам със фамилии, младежи и деца от всички краища на света. И виждам наследството на майка ми, когато виждам моите лични деца всеки ден. "
 Снимка 516641

В своята документална поредица за AppleTV+ The Me You Can`t See, принц Хари разкри, че една от първите думи на Арчи е била " баба ". Според Хари фотография на починалата му майка е в стаята на Арчи.

" Сложихме нейна фотография в детската му стая и това беше една от първите думи, които сподели - с изключение на " мама ", " баща ", това беше " баба ". Баба Даяна ", показа принц Хари. " Това е най-сладкото нещо, само че в това време ме прави в действителност печален, тъй като тя трябваше да е тук. "

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън също приказват за принцеса Даяна с трите си деца - принц Джордж (9 г.), принцеса Шарлот, (7 г.) и принц Луис (4 г.). През 2021 година двойката показа, че децата им вършат картички за баба си всяка година на Деня на майката, публикувайки снимки на творбите им в Instagram.
 Снимка 585291

Принцеса Шарлот, чието бащино име е Даяна в чест на баба й, украси розовата си картичка с цветно сърце, стикери и сладка записка, в която написа, че Даяна доста липсва на татко ѝ. " Скъпа бабо Даяна, мисля за теб в деня на майката. Много те обичам ", написа младата принцеса. " Липсваш на баща. Много те обичам, Шарлот. "

Принц Джордж пък написа:  " Честит празник на майката. Обичам те доста и мисля за теб постоянно. Изпращам доста обич от Джордж. "

В документалния филм от 2017 година Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, принц Уилям сподели, че " непрекъснато приказва за баба Даяна " с децата.
 Снимка 570500

" Сега имаме повече нейни фотоси из къщата и приказваме за нея доста повече ", добави той.

" Трудно е, тъй като Катрин не я познаваше, тъй че тя не може в действителност да даде това - това равнище на подробност ", сподели той. " И по този начин, когато постоянно поставям Джордж или Шарлот в леглото, приказвам за нея и просто се пробвам да им припомня, че имат две баби живота им и по тази причина е значимо да знаят коя е тя и че баба Даяна е съществувала. "
 Меган Маркъл, Звеливелиле Мандела и по какъв начин херцогинята на Съсекс разгневи един от внуците на Нелсън Мандела
Южноафриканците против Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс съумя да ядоса доста хора

На 60-ия рожден ден на принцеса Даяна през юли 2021 година принц Уилям и принц Хари се събраха още веднъж, с цел да открият нейна скулптура в двореца Кенсингтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР