На 31 август Classic FM радио ще излъчва програмата си

...
На 31 август Classic FM радио ще излъчва програмата си
Коментари Харесай

Classic FM с изнесено студио на концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго |

На 31 август Classic FM радио ще излъчва програмата си от изнесено студио пред храм-паметника „ Св. Александър Невски “. Мобилният медия корнер на bTV Media Group, в който ще е позиционирано студиото на Classic FM, е отдаден на церемония концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго , който ще се състои същия ден.

От 10 ч. сутрина в последния ден на август ефирът на единственото радио за класическа музика в България ще излъчва извънредно от сърцето на столицата с водещ Георги Митов – Геми. В отговор на възходящия интерес към събитието програмата планува изявленията с редица атрактивни посетители онлайн от изнесеното студио и лайвстрим излъчвания във.

По традиция Classic FM радио слага във фокуса на програмата си най-актуалните и атрактивни събития от сцената на класическата музика. В живите включвания от площад „ Св. Александър Невски “ слушателите ще могат да чуят разнообразни гледни точки, повдигащи завесите към концерта и личността на Соня Йончева. Част от програмата ще са и извънредни изявленията с диригента на Софийската филхармония Найден Тодоров, баса Божидар Божкилов, преподавателката по музика Нели Койчева, моделиерката Ваня Нецева и други.

Като извънреден медиен сътрудник на събитието, Classic FM започва и, от която един късметлия ще завоюва двойна покана за концерта на световноизвестните оперни звезди Соня Йончева и Пласидо Доминго. За повече информация следете уеб страницата на радиото и ефирната стратегия на 88 MHz в София и
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР