На 30 октомври 2020 г. много световни медии публикуваха поредното

...
На 30 октомври 2020 г. много световни медии публикуваха поредното
Коментари Харесай

Архиепископ Вигано моли Тръмп да спаси света от „Голямото зануляване“

На 30 октомври 2020 година доста международни медии разгласиха следващото отворено писмо на архиепископ Карло Мария Виганò до президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Предлагаме ви обособени фрагменти от него.
Господин Президент,
Позволете ми да се обърна към вас в този час, в който ориста на целия свят е застрашена от световен скрит план против Бог и човечеството. Пиша ви като архиепископ, като правоприемник на апостолите, като някогашния апостолски нунций в Съединени американски щати. Пиша ви посред мълчанието както на гражданските, по този начин и на религиозните управляващи. 
Ежедневно усещаме многочислените офанзиви на тези, които желаят да унищожат основата на обществото: естественото семейство, уважението към човешкия живот, любовта към страната, свободата на образованието и бизнеса. Виждаме глави на народи и религиозни водачи, които се помиряват с това самоубийство на западната просвета и нейната християнска душа, до момента в който главните права на жителите и вярващите се потъпкват.
В ход е световен проект, наименуван „ Голямото нулиране ". Негов проектант е световен хайлайф, който желае да покори цялото човечество, налагайки насилствени ограничения, с които фрапантно да ограничи самостоятелните и цивилен свободи. В няколко страни този проект към този момент е утвърден и финансиран. В други е към момента в ранен стадий. Зад международните водачи, които са съучастници и реализатори на този пъклен план, стоят безскрупулни персонажи, които финансират  Световния стопански конгрес и Събитие 201, популяризирайки техния дневен ред.
Целта на „ Голямото нулиране " е налагането на здравна тирания, която ще вкара либертицидни ограничения, скрити зад примамливи обещания за обезпечаване на повсеместен приход и отменяне на самостоятелен дълг. Цената на тези отстъпки от Международния валутен фонд ще бъде отвод от частна благосъстоятелност и съблюдаване на стратегия за имунизация против Covid-19 и Covid-21, насърчавана от Бил Гейтс в съдействие с огромните фармацевтични групи. 
Отвъд големите стопански ползи, мотивиращи уредниците на " Голямото нулиране ", налагането на наложителна имунизация ще бъде съпроводено от условието за здравен паспорт и дигитален документ за идентичност, с следващо следене на контактите на популацията на целия свят. Тези, които не одобряват тези ограничения, ще бъдат затворени в лагери или сложени под домакински арест, а цялото им имущество ще бъде иззето.  
Г-н Президент, допускам, че към този момент сте наясно - в някои страни „ Голямото нулиране " ще бъде задействано сред края на тази година и първото тримесечие на 2021 година За тази цел се възнамеряват спомагателни блокировки, които публично ще бъдат обосновани с хипотетична втора и трета вълна на пандемията. Вие добре познавате средствата, които са били употребявани за всяване на суматоха и легитимиране на драконовските ограничавания на самостоятелните свободи, изобретателно провокиращи международна икономическа рецесия. 
Архитектите на тази рецесия ще я употребяват за пускане на " Голямото нулиране ". Така ще нанесат последния удар на свят, чието битие и памет желаят изцяло да анулират. 

Но този свят, господин Президент, включва хора, с техните убеждения, институции, религия, просвета, обичаи и идеали. Хора и полезности, които не работят като автомати и не се подчиняват като машини, тъй като са надарени с душа и сърце. Защото те са обвързани от духовна връзка, която черпи силата си от горната страна, от оня Бог, който нашите съперници желаят да провокират, тъкмо както Луцифер правеше при започване на времето с неговия „ Non serviam ” ( " няма дя послужвам " - от лат.)
Много хора се нервират от това позоваване на конфликта сред положителното и злото и потреблението на „ апокалиптични “ нюанси, което съгласно тях разбунва духовете и изостря разделянето. Не е изненадващо, че врагът е сърдит от това, че е изобличен, тъкмо когато има вяра, че е достигнал цитаделата, която се стреми да покори несмущаван. Изненадващото обаче е, че няма кой да сигнализира.
...Точно когато съучастието на  медиите съумя да направи прехода към Новия международен ред съвсем неусетен и неусетен, на бял свят излизат всевъзможни измами, кавги и закононарушения.Допреди няколко месеца беше елементарно да се очернят като „ теоретици на конспирацията “ осъдилите тези ужасни проекти, които в този момент виждаме да се извършват до най-малките детайлности. Никой до предишния февруари в никакъв случай не би си помислил, че във всичките ни градове жителите ще бъдат задържани просто за това, че желаят да вървят по улицата, да дишат, да държат бизнеса си отворен, да вървят на черква в неделя. И въпреки всичко в този момент това се случва по целия свят.
И до момента в който политиците са барикадирани в своите дворци, обнародващи укази като персийски сатрапи, бизнесът пропада, магазините се затварят и хората са възпрепятствани да живеят, пътуват и работят. Вече се виждат пагубните психически последствия от тази интервенция. Самоубиват се  обезверени бизнесмени, само че и нашите деца, отделени от другари и съученици, принудени да седят вкъщи сами пред компютъра.
...И въпреки всичко, в центъра на тази мрачна картина, в този явно неукротим прогрес на „ Невидимия зложелател “ се появява детайл на вяра. Противникът не знае по какъв начин да обича и не схваща, че не е задоволително да се обезпечи повсеместен приход или да се анулират ипотеките, с цел да се подчинят масите и да бъдат склонени те да ги маркират като говеда. Този народ, който прекомерно дълго е търпял злоупотребите с омразна и тиранична мощ, преоткрива, че има душа. Разбира се, народът не желае да размени свободата си с хомогенизиране и анулация на неговата еднаквост. Народът стартира да схваща цената на фамилните и обществените връзки, на корените на вярата и културата, които сплотяват честните хора. 
Това  огромно нулиране е предопределено да се провали. Защото тези, които са го възнамерявали, не схващат, че към момента има хора, подготвени да излязат на улицата, с цел да защитят правата си, да защитят околните си, да дадат бъдеще на своите деца и внуци. Изравнителната безсърдечност на глобалистическия план ще се разбие тъпо в лицето на твърдата и смела съпротива на децата на Светлината. Врагът има Сатана на своя страна, който знае единствено по какъв начин да ненавижда. Но на наша страна имаме Всемогъщия Господ - Богът на армиите, квалифициран за борба, и Пресвета Богородица, която ще смаже главата на античната Змия. „ Ако Бог е на наша страна, кой ще бъде срещу нас? “ (Римляни, 8:31).
Г-н Президент, Вие добре знаете, че в този решителен час Съединени американски щати се смятат за крепостната стена, против която започнаха войната бранителите на глобализма. Доверете се на Господ, заздравен от думите на деятел Павел: „ За всичко имам мощ посредством Онзи, Който ме поддържа “ (Филипяни, 4:13). Да бъдете инструмент на Божественото Провидение е огромна отговорност, за която сигурно ще получите цялата държавна поддръжка, от която се нуждаете, защото тя е горещо измолена за Вас от доста хора, които Ви поддържат с молитвите си.
С тази небесна вяра и увереността в молитвата си за Вас, за Първата дама и за Вашите сътрудници, от все сърце Ви адресирам моята благословия. 
Бог да благослови Съединените американски щати!
+ Карло Мария ВиганоСинигер Архиепископ на Улпиана
Бивш апостолски нунций в Съединените американски щати

Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР