На 30 ноември 2017 година в града под тепетата ще

...
На 30 ноември 2017 година в града под тепетата ще
Коментари Харесай

Мащабна конференция на тема Онлайн маркетинг и търговия в Пловдив

На 30 ноември 2017 година в града под тепетата ще се организира огромна конференция на тематика "Онлайн маркетинг и търговия " - Digital4Plovdiv. На конференцията ще участват над 300 участници и ще се разискват 28 настоящи тематики от цифровия свят. Почетни посетители на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив - Иван Тотев, както и ръководителят на Търговско-промишлената камара в Пловдив - д.и.н Добрина Проданова. Част от тематиките ще бъдат: 
• E-commerce - обстоятелства, числа и тенденции; ERP Системи, SAAS платформи, Дропшипинг и всичко в интерес на онлайн търговията;
• Онлайн търговията и Фейсбук - актуалният брак по сметка; Видеомаркетинг;
• Ретаргетинг против Ремаркетинг; AdWords тактики за онлайн магазини;
• Ефективни Гугъл AdWords Стратегии за онлайн магазините, SEO трендове за 2018г.
• Счетоводни и правни аспекти в онлайн търговията; SEO одит онлайн на онлайн магазин и доста още на практика тематики като Best Practice и Workshop посоки.
Част от лекторския състав е доста сериозен и се обрисува сериозна на практика ориентирана конференция. Ето няколко имена от лекорския състав: Филип Мутафис (PaySera), Ивайло Тончев (Framar), Велизар Величков (Grabo), Огнян Младенов (Seom), Любомир Русанов (Superhosting), Димитър Селенски (Selmatic), и още доста лектори допълващи състава от 28 лектори в конференцията.
За повече информация и регистрация, посетете формалния уебсайт на конференцията: www.digital4plovdiv.com.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР