На 30 март, около 16.30 часа, в УП - Тръстеник

...
На 30 март, около 16.30 часа, в УП - Тръстеник
Коментари Харесай

Отвличане като на филм в Тръстеник

На 30 март, към 16.30 часа, в УП - Тръстеник постъпил сигнал за отвлечени 23-годишна жена и едногодишната ѝ дъщеричка. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Посочен е и причинителят на похищението - 32-годишен, с който тя живеела на фамилни начала. Според първичните данни, след скандал сред двамата, младата жена, дружно с детето, напуснала дома им в Тръстеник с лек автомобил.

След като мъжът засякъл и спрял колата, употребявайки физическа мощ, качил партньорката си и детето в своя автомобил и отпрашил в незнайна посока.

По случая било формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 142 от Наказателен кодекс и в хода на подхванатите незабавни полицейски дейности, късно вечерта същия ден, 32-годишният е открит в дома им, дамата и детето също били изведени от там в положително физическо положение.

Заедно с мъжа са арестувани и съучастниците му - 51-годишна негова близка и 25-годишен. Под управлението на прокуратурата не престават процесуално-следствените дейности за цялостното документиране на случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР