На 30.11.2019 /неделя/ в 12.00 часа в Двореца на културата

...
На 30.11.2019 /неделя/ в 12.00 часа в Двореца на културата
Коментари Харесай

Девети кулинарен фестивал Да споделим Никулден предстои във Варна

 На 30.11.2019 /неделя/ в 12.00 часа в Двореца на културата и спорта, зала " Младост Б “, ще бъде открит публично деветият кулинарен фестивал " Да споделим Никулден ", научи Varna24.bg .

За девета поредна година Община Варна и Варненска туристическа камара провеждат кулинарния фестивал с благотворителен базар, обвързван с огромния християнски празник Никулден.

В кулинарното съревнование ще се показват заведения за хранене, тимове на образователни заведения, читалища и самостоятелни участници. Те ще показват професионалните си кулинарни умения и гении, като се показват със свои истински специалитети. Гостите и жителите на града ще открият многочислени кулинарни " съкровища ", които ще могат да закупят и споделят със своите фамилии, близки и другари.

Мотото, под което ще се организира тази кулинарна фиеста, е " Да споделим Никулден “. С даренията ще бъдат подкрепени деца в неравностойно състояние. Нека отворим сърцата си за тях в навечерието на Никулден.

Фестивалът има спортен темперамент и участниците в него ще получат почтена оценка за положения труд и креативен кулинарни визии. Съпътстващата стратегия включва художествени и музикално-артистични изяви на читалища, презентация на винопроизводители, доста награди и изненади!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР