На 3 март в 11.00 ч. музейна галерия “Димитър Георгиев

...
На 3 март в 11.00 ч. музейна галерия “Димитър Георгиев
Коментари Харесай

Музейна галерия “Димитър Георгиев” на 2 г.

На 3 март в 11.00 ч. музейна изложба “Димитър Георгиев ” означи две години от своето разкриване.

Програмата показа музикалната импресия от достоверни национални песни в осъществяване на Ивана Погосян в съпровод на пианиста Георги Вълчев, а актрисата Стефана Дункова показа достоверен фолклорен обред за здраве и благополучие.

Събитието беше проведено от студенти в магистърска компетентност „ PR на арторганизации “ в АМТИИ „ Проф. Асен Диамандиев “ и събра приятелите на галерията.

Проф. доктор Емилия Константинова – артмениджър на галерията, сподели в обобщение:

„ Всяка сбирка усилва своята стойност, когато е забележима пред обществеността. Именно по тази причина сме щастливи, че инж. Димитър Георгиев е споделил с публиката своята сбирка от българско класическо изкуство в една особено отредена за задачата постройка.  През двете години музейна изложба „ Димитър Георгиев “ усили своите функционалности и се трансформира в привлекателен център за разнородни културни събития – концерти, министър председатели на книги, тематични и дискусионни срещи, семинари, изложения.  Заедно с културните прояви екипа на галерията се включва интензивно в благотворителни акции. Работим прелестно с деца и юноши в неравностойно състояние. За тях създадохме и просветителна стратегия с забавни игри, свързани с български типичен художници, чиито произведения са експонирани в музейна изложба „ Димитър Георгиев “. И дано си пожелаем да посрещаме повече аудитория и да даваме сцена на стойностни събития “.  
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР