На 3 март 2004 година посреща в мач-реванш от третия

...
На 3 март 2004 година посреща в мач-реванш от третия
Коментари Харесай

На този ден – Левски с епичен мач с Ливърпул, чуйте спомените на Георги Иванов и Саша Симонович

На 3 март 2004 година посреща в мач-реванш от третия кръг на Купата на УЕФА. Въпреки че " сините " имат дребни шансове за продължение след 0:2 в първия мач, дуелът е повече от трогателен. На националния стадион " Васил Левски " почитателите следят същински театър. Гостите от Англия повеждат с 2:0, само че Левски изравнява посредством Георги Иванов-Гонзо и Саша Симонович. Впоследствие " сините " губят с 2:4.

" Спомням си, че имахме мач против един добър тим. Не бях виждал тим, който да играе толкоз бързо с топката. Бяхме изгубили с 2:0 в първия мач и реваншът беше протоколен. Загубихме с 4:2, само че Ливърпул бяха стойностен тим в тези години. Мисля, че година по-късно завоюваха Купата на европейските първенци, което демонстрира тяхната класа. Аз вкарах един от головете, Саша Симонович вкара втория, само че краткотрайно. Стадионът беше цялостен, само че Ливърпул беше прекомерно огромна класа за нас ".

" Тогава играхме с тима на Ливърпул. Мачът беше за УЕФА и вкарах гол, което е радващо. Не успяхме да ги отстраним, само че знаете, че Ливърпул беше доста мощен. Година по-късно завоюваха Шампионската лига на край против. Не успяхме да ги победим. Даже загубихме двата мача, само че спомените и страстите са хубави. Играеш футбол, с цел да радваш хората. За мен и моето семейство беше благополучен миг, че означих гол. Национален празник, неработен ден и стадионът беше цялостен. Имаше над 40 000 души ". efbet Лига 20 кръг, неделя 7 март  Левски 17:00предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР