На 3 февруари група Диана Експрес“ заминава за Израел. Същият

...
На 3 февруари група Диана Експрес“ заминава за Израел. Същият
Коментари Харесай

Диана Експрес стават хаджии

На 3 февруари група „ Диана Експрес “ отпътува за Израел. Същият ден групата ще свири пред българската общественост, а на идващия ще посети стената на рева. През 2014 година групата празнува своя 40-годишен празник. Този празник бе маркиран с 10-дневно лятно турне у нас плюс албум „ 10 златни шлагера “. През 2015 „ Диана Експрес “ изнесе пет концерта и в Канада.

По мотив на това малко турне Митко Щерев сподели, че когато видял Ванкувър споделил на сътрудниците си: “Това е най-красивия град, който съм виждал през живота си “.

40-годишнината беше отпразнувана и в Съединени американски щати, само че през 2016 година. Този път концертите са 12. На въпроса къде избира да концертира в Съединени американски щати или Канада, филмовият композитор на столетието и основател на именитата рок група недвусмислено отговоря: „ Влюбен съм в българите, които живеят в Канада “.

Е, има и една забавна детайлност, която очевидно е обвързвана с тази негова обич. А тя е, че за него българите живеещи в Канада, са най-интелигентната аудитория, на която е свирил. 2019 е още веднъж знакова за „ Диана Експрес “. Групата навършва 45 години. За този празник музикантите ще изненадат феновете си като поднесат на концертна сцена шлагерите си оркестрирани за симфоничен оркестър. Премиерата на този концерт ще бъде на 9 март в Русе с Русенска Филхармония. До края на 2019 с афиш „ Диана Експрес – симфони “ групата ще изнесе над 10 концерта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР