На 29 юни (събота), курортът Пампорово ще предложи на своите

...
На 29 юни (събота), курортът Пампорово ще предложи на своите
Коментари Харесай

Безплатни лифтове за началото на летния сезон в Пампорово

На 29 юни (събота), курортът Пампорово ще предложи на своите многочислени посетители изпълнена с разнородни и привлекателни събития и благоприятни условия стратегия по отношение на формалното разкриване на новия си конгресен център и сезон “Лято в Пампорово”.

За всички посетители на курорта на 29 юни лифтовете ще работят гратис.

Деца, младежи и възрастни ще могат да се забавляват през целия ден в новопрострените детски ъгъл и авантюристичен парк. За феновете на вълнуващи прекарвания навън към този момент са разполагаем трасетата на велопарка, както и туристическите направления, за които са обезпечени опитни водачи и превоз.

За облекчение на туристите в курорта е въведена прът център система за приемане на настояща и навременна информация от вело зоната, работещи лифтове и отворени трасета, както и за директна връзка с ПСС или хотелите. А като в допълнение улеснение туристите могат всекидневно да се осведомят за атмосферните условия в Пампорово в действително време посредством новата автоматизирана услуга SUMMERTIS, която се обновява няколко пъти в деня и дава нужната метеорологична и настояща информация за курорта автоматизирано.

„ Велопарк Пампорово “ разполага с 15 велотрасета и обща дължина над 35 км. Трасетата и маршрутите са с разнообразни равнища на компликация, подобаващи както за фенове и начинаещи колоездачи, по този начин и за експерти. За улеснение на туристите във вело зоната има сложени на няколко места безвъзмездни Wi-Fi зони, а за феновете на природата – има няколко панорамни площадки с фото рамки за запечатване на невероятната гледка от Родопите и незабравими моменти.

“Пампорово Адвенчър парк” е най-новата атракция в курорта в развиване, която на този стадий ще предлага нова въжена градина за дребни и огромни, обособени места за отмора и пикник, въздушна възглавница за скокове и спомагателни атракции към язовира в курорта.

“Детски ъгъл Пампорово” e стратегически ситуиран на входа на курорта и предлага целогодишно детска занималня за деца над 4 години с разнообразни кътове със занимателни игри и киносалон. В детския клуб всеки родител може да остави детето си вътре в центъра или навън, с цел да употребява детската площадка и батута пред центъра. Предлага се образуване на детски тържества и рождени дни в клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР