На 29 септември единственият телевизионен таблоид у нас - „Папараци“,

...
На 29 септември единственият телевизионен таблоид у нас - „Папараци“,
Коментари Харесай

Ники Илиев в откровено интервю за болеста, Саня и предстоящия му филм

На 29 септември единственият ефирен таблоид у нас - „ Папараци “, ще показа на феновете на bTV един доста прочувствен епизод.

Тази неделя Бианка Илич ще показа с Венета какво е чувството да чуеш страшната диагноза „ рак “ и какъв е животът й в страната на неограничените благоприятни условия. Ники Илиев пък искрено ще приказва за заболяването му витилиго, за някогашната му брачна половинка Саня Борисова, идния му филм – „ Завръщане “, както и за другарството му със Стефан Данаилов и неговото присъединяване в лентата.

Най-гледаното риалити у нас „ Фермата “ ще се настани в „ Папараци “ с двама свои звездни участници. Феновете на риалитито ще научат какъв е животът на актрисата Саня Борисова отвън „ Фермата “, а спечелилият от „ Фермата “ 4 - Дидо от D2, ще опише в резюме за усещанията си от новия сезон.

Зрителите на „ Папараци “ ще могат да видят по какъв начин прекарват времето си певицата Поли Генова и бебето ѝ Даниел, както и какво се случва по време на обяда на Тони Стораро с мениджъра на Василис Карас. Още едно звездно бебе ще бъде мотив за разискване, само че от своите родители – Орлин Павлов и неговата другарка.

Акцентите от стилния свят също ще участват в прочувствената вечер. Зрителите ще видят фрагменти на Доня Маргарита и вицепрезидента Илияна Йотова от сензационното ревю на Жени Живкова, както и кои бяха останалите посетители на Sofia Fashion Week.

Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова ще разискват в „ коментарното студио “ тематиките за „ брак с по-млад или по-възрастен мъж “ и „ трансформациите на звездите “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР