На 29.01. неделя, в Шумен, в благотворителната изява се включват

...
На 29.01. неделя, в Шумен, в благотворителната изява се включват
Коментари Харесай

Благотворителна инициатива „Предай добро за Ники!“

На 29.01. неделя, в Шумен, в благотворителната изява се включват спортните клубове по ММА,КИКБОКС и Pro EMS Zone, Стоян Копривленски, Благой Найденов, рапърът FYRE и DJ THEO, DJ GEORGE и DJ Теddy Georgo.

Спортните клубове по ММА и КИКБОКС в Шумен провеждат благотворителна подготовка и концерт под надпис „ Предай положително за Ники “.

Тази самодейност е част от акцията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, играч по кикбокс, който вследствие на тежък пътен случай остава изцяло неподвижен.

След няколко тежки интервенции и близо четири години битка с тежките здравословни последствия, през днешния ден, Ники има късмет да още веднъж да проходи.

За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо провеждат актуалната самодейност за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков.

Събитието ще се състои на 29.01.2023 година /неделя/, от 15:00 часа в зала „ Арена Шумен ”, където спортни демонстрации ще създадат най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и огромния боксьор Благой Найденов – международен и олимпийски първенец по бокс за младежи.

Участие в благотворителната идея, ще вземат и изпълнителите – любимеца на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието са най-спортните DJ на България – Teddy Georgo и DJ GEORGE, ансамбълa за национални песни и танци „ Луди Млади “ от Шумен, мъжка певческа група „ Лудоселци “ от село Дибич, младите гении и любимци на Шумен – близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова.

Очакваме ви в „ Арена Шумен ”, с цел да помогнем на Ники!


Вход свободен!


Можете да подпомогнете самодейността!


Банкова сметка:
Банка ОББ – клон град Шумен
BIG: UBBSBGSF
IBAN: BG83UBBS80021031519850
Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Благотворителната изява ще се излъчва на ЖИВО /Live/ от „ Арена Шумен ” на фейсбук страницата „ Предай Добро За Ники ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР