На 28 юли преди 9 години Мария и бившият й

...
На 28 юли преди 9 години Мария и бившият й
Коментари Харесай

Днес всички честитят рожденичката на Мария! Мери вече стана на 9, а майка й от ден на ден е все по-горда с нея

На 28 юли преди 9 години Мария и някогашният й брачен партньор Димитър Андонов станаха родители за пръв път на дъщеричка. Днес порасналата Мери не стопира да ги кара да се гордеят с нея и точно по тази причина ще получи и приказно тържество по случай рождения си ден, разбра HotArena.

Все още топ изпълнителката на „ Пайнер “ не е споделила с почитателите си къде и по какъв начин ще протече детския ваучър. Мария наскоро разкри, че откогато се е родила Мери, постоянно на тази дата фамилията е в Слънчев бряг и в обичания им хотел „ Дюн “.

Дали и през днешния ден празненството ще бъде там, следва да узнаем напълно скоро.

В първите часове на нощта, когато певицата честити празника на рожбата си в обществените мрежи, заваляха куп благочестиви пожелания към наследницата й. Най-напред се разписа колежката на Мария – Галена: „ Честита ти рожденичка, миличка! Да ти е жива и здрава дребната принцеса! “. Дъщерята на Анелия – Ивон Динева, изпрати няколко сърчица за двете Мимита. Сред честитките изпъкна и на гримьорката Джули, която пожела здраве, шанс и благополучие на това „ красиво, лъчезарно и възпитано патенце “, както самата тя се изрази.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР