На 28 януари, в Деня на бащата, актрисата Ана Пападопулу

...
На 28 януари, в Деня на бащата, актрисата Ана Пападопулу
Коментари Харесай

Ана Пападополу тръгва към Северния полюс с децата в "Музейко"

На 28 януари, в Деня на бащата, актрисата Ана Пападопулу влиза в необикновена роля - " Музейковец за 1 ден ". В новата самодейност на детския теоретичен център " Музейко " през 2018 година ще вземат участие известни персони с научни истории, оповестиха от центъра.

Научната разходка стартира с Ана Пападопулу, която е запалена по пещерните и ледовити завършения. Декор за ролята й на музейковец ще бъде подземният етаж на детския теоретичен център, където тя и децата ще приказват за българските пещери и техните антични секрети. Разказът ще замръзне под нулата с мислено странствуване към Северния полюс по стъпките на първия откривател, стъпил както там, по този начин и на Южния полюс - норвежкият полярен странник Раул Амундсен.

Новата забавно-образователна стратегия на " Музейко " всеки месец тук ще бъде отдаден на една огромна тематика: " Зимна приказка " през януари, " Въображението " през февруари, " Традиции " през март.

Зимната приказка в Музейко продължава и през последния уикенд на януари освен с мразовитите истории на Ана Пападопупу за едни в действителност студени места - пещерите, и едни в действителност ледовити пътешествия - тези до Арктика и Антарктика, само че и с научните работилници:

- " Зрънце обич " - по какъв начин да създадем хранилка за птици, подарявайки на хвъркатите зимна приказка и научавайки повече за тях;
- " Звездни детективи " - каква е подредбата на небесните тела в зимното небе и по какъв начин това въздейства на нашата зимна приказка на планетата Земя;
- както и с втория за месец януари Ден за най-малките, който ще се организира на 31 януари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР